PC Infinity's Archiver

Gut穿富浪 發表於 2007-4-3 17:04

碧桂園

有人叫我問,碧桂園抽唔抽得過咖 ??

thanks

月金 發表於 2007-4-3 19:04

抽 #yup#

BlueFish 發表於 2007-4-4 00:29

[quote]原帖由 [i]月金[/i] 於 2007-4-3 19:04 發表
抽 #yup# [/quote]
吾值...但都會抽#wft#

I.S. 發表於 2007-4-4 00:30

短炒 #good#

紅豆 發表於 2007-4-4 00:51

唔抽,太難中了,只得兩成分比我地,#eh#

SnoopyLL 發表於 2007-4-4 02:13

我抽呢個#confuse#

Gut穿富浪 發表於 2007-4-4 10:58

如果冇股票戶口,係咪抽到都唔可以即刻放? 短炒即係幾短到呢 ?

thanks

siupak 發表於 2007-4-4 12:44

[quote]原帖由 [i]Gut穿富浪[/i] 於 2007-4-4 10:58 發表
如果冇股票戶口,係咪抽到都唔可以即刻放? 短炒即係幾短到呢 ?

thanks [/quote]
黃表米叫銀行幫你搞 (可上市即放)

白表米自己拿招股書同煩下表咁 (要等佢寄張股票比你 , 你再寄入你個股票戶口先可以放)

如果冇股票戶口,係咪抽到都唔可以即刻放? <~~~~~無戶口,根本放唔到

戇男 發表於 2007-4-4 12:58

今年真係乜新股都抽唔中xx( xx( xx(

siupak 發表於 2007-4-4 13:02

[quote]原帖由 [i]戇男[/i] 於 2007-4-4 12:58 發表
今年真係乜新股都抽唔中xx( xx( xx( [/quote]
仲有好多好野未上唔怕啦....#yeah#

wo~~ 發表於 2007-4-5 21:41

抽一手玩下啦~~#hoho# #hoho#

壹號狙擊手 發表於 2007-4-6 22:28

抽一手囉!!黃表自己填!!抽獎費用$0
#yup#

wo~~ 發表於 2007-4-12 15:23

碧桂園凍資3100億
僅次工行 超購逾240倍  

備 受 全 城 富 豪 及 散 戶 追 捧 的 碧 桂 園 ( 2007 ) 昨 日 截 止 認 購 , 市 場 消 息 透 露 , 其 公 開 發 售 部 份 超 額 認 購 240 倍 以 上 , 凍 結 市 場 資 金 逾 3100 億 元 , 以 凍 結 市 場 資 金 計 , 將 成 為 歷 來 第 二 大

頁: [1]