PC Infinity's Archiver

I.S. 發表於 2007-7-23 22:50

如果你送生日禮物俾個女仔

講完生日快樂之後
佢話"你無野想同我講la?"

咁即係點 #question#

ANTI@# 發表於 2007-7-23 22:52

即係叫你講野#369#

I.S. 發表於 2007-7-23 22:55

[quote]原帖由 [i]ANTI@#[/i] 於 2007-7-23 22:52 發表
即係叫你講野#369# [/quote]
有意思 #369#

觀星是答案 發表於 2007-7-23 23:28

佢俾 chance 你表白 ~ [size=1]之後送張好人卡俾你[/size]

I.S. 發表於 2007-7-23 23:30

[quote]原帖由 [i]觀星是答案[/i] 於 2007-7-23 23:28 發表
佢俾 chance 你表白 ~ 之後送張好人卡俾你 [/quote]
唔驚
呢個chance 我已經miss 左好X 耐la #369#

觀星是答案 發表於 2007-7-23 23:36

[quote]原帖由 [i]I.S.[/i] 於 2007-7-23 23:30 發表

唔驚
呢個chance 我已經miss 左好X 耐la #369# [/quote]
你又錯失 o左個機會啦 .... #bad#

I.S. 發表於 2007-7-23 23:42

[quote]原帖由 [i]觀星是答案[/i] 於 2007-7-23 23:36 發表

你又錯失 o左個機會啦 .... #bad# [/quote]
唔係又
this is the first time
都差唔多兩年ga la#cn#

觀星是答案 發表於 2007-7-23 23:46

[quote]原帖由 [i]I.S.[/i] 於 2007-7-23 23:42 發表

唔係又
this is the first time
都差唔多兩年ga la#cn# [/quote]
依家先拎出來講 ? 太遲啦 ...

Oatrina 發表於 2007-7-24 13:15

what is 好人卡 #question#

觀星是答案 發表於 2007-7-24 14:22

[quote]原帖由 [i]Oatrina[/i] 於 2007-7-24 13:15 發表
what is 好人卡 #question# [/quote]
你真是一個好人, 可惜 ..... 你個頭像是 7699 #ai_yo#

混沌戰士 發表於 2007-7-24 14:38

有野講咪講lor.....搏一搏無頻撲嘛............

當然...........人地未必係有意思ge

I.S. 發表於 2007-7-24 20:48

[quote]原帖由 [i]觀星是答案[/i] 於 2007-7-23 23:46 發表

依家先拎出來講 ? 太遲啦 ... [/quote]
見呢度冇post 咪講下lor #ai_yo#

I.S. 發表於 2007-7-24 20:48

[quote]原帖由 [i]混沌戰士[/i] 於 2007-7-24 14:38 發表
有野講咪講lor.....搏一搏無頻撲嘛............

當然...........人地未必係有意思ge [/quote]
歌都有得唱... 我未夠好 #bye#

戇男 發表於 2007-7-25 00:16

[quote]原帖由 [i]I.S.[/i] 於 2007-7-24 20:48 發表

歌都有得唱... 我未夠好 #bye# [/quote]
追得到未必唔好,追唔到盞諗壞腦#ham_sub#

混沌戰士 發表於 2007-7-25 00:30

[quote]原帖由 [i]I.S.[/i] 於 2007-7-24 20:48 發表

歌都有得唱... 我未夠好 #bye# [/quote]

請問一句「點為之好?」

你又唔係唔想拍拖...............對自己老實D la

I.S. 發表於 2007-7-25 00:50

[quote]原帖由 [i]戇男[/i] 於 2007-7-25 00:16 發表

追得到未必唔好,追唔到盞諗壞腦#ham_sub# [/quote]
諗壞腦又唔會ar
都習慣了
依家d EQ 好左好多 #wft#

I.S. 發表於 2007-7-25 00:51

[quote]原帖由 [i]混沌戰士[/i] 於 2007-7-25 00:30 發表

請問一句「點為之好?」

你又唔係唔想拍拖...............對自己老實D la [/quote]
有機會先算la
反正我都唔識制造機會ge #wft#

戇男 發表於 2007-7-25 00:59

追下拍下有乜壞呢?又無話你一定要同對方做人世...?

SnoopyLL 發表於 2007-7-25 11:50

我係你就叫佢你閉上你的眼睛~~ 然後嘴落去 :D :D

SBB 發表於 2007-7-25 12:18

[quote]原帖由 [i]SnoopyLL[/i] 於 2007-7-25 11:50 發表
我係你就叫佢你閉上你的眼睛~~ 然後嘴落去 :D :D [/quote]

你真係教壞細路~

#ah##ah##ah#

戇男 發表於 2007-7-25 13:17

[quote]原帖由 [i]SBB[/i] 於 2007-7-25 12:18 發表

你真係教壞細路~

#ah##ah##ah# [/quote]
唔通由你教#ham_sub# 肯定仲壞

小翼翼 發表於 2007-7-25 19:44

[quote]原帖由 [i]SnoopyLL[/i] 於 2007-7-25 11:50 發表
我係你就叫佢你閉上你的眼睛~~ 然後嘴落去 :D :D [/quote]
#ai_yo# #ai_yo# 好似進展得太快

[[i] 本帖最後由 小翼翼 於 2007-7-25 23:35 編輯 [/i]]

觀星是答案 發表於 2007-7-25 22:18

[quote]原帖由 [i]小翼翼[/i] 於 2007-7-25 19:44 發表

#ai_yo# #ai_yo# 好似追展得太快 [/quote]
你唔係接受唔到呀 ma !?

出貓仔 發表於 2007-7-25 22:30

[quote]原帖由 [i]混沌戰士[/i] 於 2007-7-25 00:30 發表

請問一句「點為之好?」

你又唔係唔想拍拖...............對自己老實D la [/quote]

#yup# #yup# #yup# #yup#
好....無定義的

小翼翼 發表於 2007-7-25 23:36

[quote]原帖由 [i]觀星是答案[/i] 於 2007-7-25 22:18 發表

你唔係接受唔到呀 ma !? [/quote]
#ham_sub# #ham_sub# 係我的理解中
男人鍚鍚都唔止係鍚鍚咁簡單

戇男 發表於 2007-7-25 23:39

[quote]原帖由 [i]小翼翼[/i] 於 2007-7-25 23:36 發表

男人鍚鍚都唔止係鍚鍚咁簡單 [/quote]
咁即係點#ham_sub#

I.S. 發表於 2007-7-25 23:47

[quote]原帖由 [i]小翼翼[/i] 於 2007-7-25 23:36 發表

竟然?! ..... #question#

小翼翼 發表於 2007-7-25 23:50

[quote]原帖由 [i]I.S.[/i] 於 2007-7-25 23:47 發表

竟然?! ..... #question# [/quote]

#yup# #yup#
你一野鍚落個女仔個咀到, 只有兩個可能
一係佢兜巴打你
二係佢呆哂望住你, #vamp# #vamp# 呢個情況你可以繼續下part 活動

觀星是答案 發表於 2007-7-26 00:11

[quote]原帖由 [i]小翼翼[/i] 於 2007-7-25 23:50 發表

#yup# #yup#
一係佢兜巴打你
二係佢呆哂望住你, #vamp# #vamp# 呢個情況你可以繼續下part 活動 [/quote]
oh no ... 我為何當年會忘記了重要的 "下 part 活動" .... #cry#

電親個腦 發表於 2007-7-26 00:16

[quote]原帖由 [i]小翼翼[/i] 於 2007-7-25 23:50 發表

#yup# #yup#
一係佢兜巴打你
二係佢呆哂望住你, #vamp# #vamp# 呢個情況你可以繼續下part 活動 [/quote]
第三個可能:如果個女仔好enjoy 唔停咁咀, 應該點#ham_sub#

觀星是答案 發表於 2007-7-26 00:29

[quote]原帖由 [i]電親個腦[/i] 於 2007-7-26 00:16 發表

第三個可能:如果個女仔好enjoy 唔停咁咀, 應該點#ham_sub# [/quote]
你去搵個女仔試下 #ham_sub#

電親個腦 發表於 2007-7-26 00:33

[quote]原帖由 [i]觀星是答案[/i] 於 2007-7-26 00:29 發表

你去搵個女仔試下 #ham_sub# [/quote]
多數會兜巴打醒XDDD

出貓仔 發表於 2007-7-26 00:59

雞翼想講咸故 #ham_sub# #ham_sub# #ham_sub# #ham_sub#

混沌戰士 發表於 2007-7-26 01:27

[quote]原帖由 [i]觀星是答案[/i] 於 2007-7-26 00:11 發表

oh no ... 我為何當年會忘記了重要的 "下 part 活動" .... #cry# [/quote]

第一次就黎下part係on9行為.........慌死人地唔知你餓女咩.........

咀到的話...........通常都無問題(當然有例外)........慢慢食都未遲la

神行太保 發表於 2007-7-26 10:39

[quote]原帖由 [i]混沌戰士[/i] 於 2007-7-26 01:27 發表

第一次就黎下part係on9行為.........慌死人地唔知你餓女咩.........

咀到的話...........通常都無問題(當然有例外)........慢慢食都未遲la [/quote]
#vamp# 女王

觀星是答案 發表於 2007-7-26 13:15

[quote]原帖由 [i]混沌戰士[/i] 於 2007-7-26 01:27 發表

咀到的話...........通常都無問題(當然有例外)........慢慢食都未遲la [/quote]
wahahahahaha #369#

小翼翼 發表於 2007-7-26 14:13

[quote]原帖由 [i]觀星是答案[/i] 於 2007-7-26 00:11 發表

oh no ... 我為何當年會忘記了重要的 "下 part 活動" .... #cry# [/quote]
#ham_sub# #ham_sub#  你的 "下part 活動" 同我所想的一定有少少出入
我指係可以繼續鍚鍚同攬攬

你諗左去邊#hehe# #hehe#

小翼翼 發表於 2007-7-26 14:14

[quote]原帖由 [i]電親個腦[/i] 於 2007-7-26 00:16 發表

第三個可能:如果個女仔好enjoy 唔停咁咀, 應該點#ham_sub# [/quote]
#vamp# #vamp# 咁你咪繼續同佢鍚鍚law

戇男 發表於 2007-7-26 19:44

[quote]原帖由 [i]小翼翼[/i] 於 2007-7-26 14:13 發表

#ham_sub# #ham_sub#  你的 "下part 活動" 同我所想的一定有少少出入

你諗左去邊#hehe# #hehe# [/quote]
可能係"下下part活動"#ham_sub# #ham_sub#
搵下野咁

觀星是答案 發表於 2007-7-27 00:19

[quote]原帖由 [i]小翼翼[/i] 於 2007-7-26 14:13 發表

ai 也 ~ 我咪就係忘記 o左繼續鍚鍚同攬攬 lor !

你又諗 o左去邊呀 ? #ham_sub#

SnoopyLL 發表於 2007-7-27 08:28

[quote]原帖由 [i]SBB[/i] 於 2007-7-25 12:18 PM 發表

你真係教壞細路~

#ah##ah##ah# [/quote]
夠你壞嗎 #question# #question# #question#

你回家繼續比bill gate #sm#吧 #369# #369#

出貓仔 發表於 2007-7-28 22:47

我指係可以繼續鍚鍚同攬攬&摸摸

#ai_yo# #ai_yo# #ai_yo# #ai_yo# #ai_yo#

crazy 發表於 2007-9-3 18:45

[quote]原帖由 [i]I.S.[/i] 於 2007-7-23 22:50 發表
講完生日快樂之後
佢話"你無野想同我講la?"

咁即係點 #question# [/quote]
其實佢想你同佢講

生日快樂

電親個腦 發表於 2007-9-3 19:24

[quote]原帖由 [i]crazy[/i] 於 2007-9-3 18:45 發表

其實佢想你同佢講

生日快樂 [/quote]
講完又講#ai_yo#

Enzo 發表於 2007-9-4 10:41

#cry#唔好再提喇,又係生日禮物
同人唔同命

I.S. 發表於 2007-9-4 10:49

個topic 仲未完ga 咩? #ai_yo#

Enzo 發表於 2007-9-4 13:00

[quote]原帖由 [i]I.S.[/i] 於 4/9/2007 10:49 發表
個topic 仲未完ga 咩? #ai_yo# [/quote]#sm#你個post簡直令我觸景傷情
#sm#我好人卡都無得收

I.S. 發表於 2007-9-4 18:58

[quote]原帖由 [i]Enzo[/i] 於 2007-9-4 13:00 發表
#sm#你個post簡直令我觸景傷情
#sm#我好人卡都無得收 [/quote]
我都唔係好你好多ja wor #sm#

電親個腦 發表於 2007-9-4 19:22

[quote]原帖由 [i]Enzo[/i] 於 2007-9-4 13:00 發表
#sm#你個post簡直令我觸景傷情
#sm#我好人卡都無得收 [/quote]
冇好人卡唔係好事咩#hehe# #ham_sub#

I.S. 發表於 2007-9-5 00:43

[quote]原帖由 [i]電親個腦[/i] 於 2007-9-4 19:22 發表

冇好人卡唔係好事咩#hehe# #ham_sub# [/quote]
你鍾意自己收飽佢 #sm#

電親個腦 發表於 2007-9-5 01:35

[quote]原帖由 [i]I.S.[/i] 於 2007-9-5 00:43 發表

你鍾意自己收飽佢 #sm# [/quote]
收好人卡做乜#ham_sub#

Enzo 發表於 2007-9-6 01:05

[quote]原帖由 [i]電親個腦[/i] 於 4/9/2007 19:22 發表

冇好人卡唔係好事咩#hehe# #ham_sub# [/quote]#76#冇得收比有得收更慘
就好似比人以莫需有罪名同你行死刑一樣
宨送完禮物之後個女仔無再搵過我了

混沌戰士 發表於 2007-9-6 02:01

[quote]原帖由 [i]Enzo[/i] 於 2007-9-6 01:05 發表
#76#冇得收比有得收更慘
宨送完禮物之後個女仔無再搵過我了 [/quote]

我都就黎送禮物,搞到我好驚.............

Enzo 發表於 2007-9-6 02:08

[quote]原帖由 [i]混沌戰士[/i] 於 6/9/2007 02:01 發表

我都就黎送禮物,搞到我好驚............. [/quote]#76#我尼d係電機男o既咀咒,無得救

混沌戰士 發表於 2007-9-6 02:38

[quote]原帖由 [i]Enzo[/i] 於 2007-9-6 02:08 發表
#76#我尼d係電機男o既咀咒,無得救 [/quote]

我係數學+機械人迷毒男的宿命.........

I.S. 發表於 2007-9-6 10:11

[quote]原帖由 [i]混沌戰士[/i] 於 2007-9-6 02:38 發表

我係數學+機械人迷毒男的宿命......... [/quote]
you are enough#cn#

Enzo 發表於 2007-9-6 11:24

[quote]原帖由 [i]混沌戰士[/i] 於 6/9/2007 02:38 發表

我係數學+機械人迷毒男的宿命......... [/quote]
#76#你尼d仲有得救
我地電機佬好可怕的
入黎果時,全班都有拖拍
過完一個sem之後半班無拖拍
兩個sem之後得番幾個人有拖拍
其間無人再能夠找到女朋友,個個失敗而回

混沌戰士 發表於 2007-9-6 18:29

[quote]原帖由 [i]Enzo[/i] 於 2007-9-6 11:24 發表

#76#你尼d仲有得救
我地電機佬好可怕的
入黎果時,全班都有拖拍
過完一個sem之後半班無拖拍
兩個sem之後得番幾個人有拖拍
其間無人再能夠找到女朋友,個個失敗而回 ... [/quote]

入到ied拍過次拖之後........我D運氣好似用晒.....#giveup#

電親個腦 發表於 2007-9-6 18:46

[quote]原帖由 [i]Enzo[/i] 於 2007-9-6 01:05 發表
#76#冇得收比有得收更慘
宨送完禮物之後個女仔無再搵過我了 [/quote]
原來如此O:-)

但收好人卡都可以以莫需有罪名O:-)

電親個腦 發表於 2007-9-6 18:49

你地都出事,咁我ed#eh# #giveup# #cn#

頁: [1] 2