標題: 買左啦 Moto Milestone [打印本頁]

作者: 文件夾    時間: 2009-12-30 22:25     標題: 買左啦 Moto Milestone

價錢 $4466 連BT.

初試
反應 ,遠遠超越IPHONE.

通話質素極高,我係FORTXXX 試,女朋友以為我係屋企.
作者: Error_404    時間: 2009-12-31 01:39

Crystal talk +

SMV 仲未有貨.....
作者: BlueFish    時間: 2009-12-31 03:25

價錢 $4466 連BT.

初試
反應 ,遠遠超越IPHONE.
通話質素極高,我係FORTXXX 試,女朋友以為我係屋企.
文件夾 發表於 2009-12-30 22:25
甘利害
作者: Error_404    時間: 2009-12-31 12:54

SMV 有得拎機la...
作者: 文件夾    時間: 2009-12-31 16:56

甘利害
BlueFish 發表於 2009-12-31 03:25
無錯.

我兩部都有. 一次試真係比下來.
作者: 文件夾    時間: 2009-12-31 16:57

Error_404 發表於 2009-12-31 12:54
琴日返大貨.
作者: 特警仔    時間: 2009-12-31 17:55

Android無乜可能快得過iphone喔...
你部係唔係3Gs呀
作者: 文件夾    時間: 2009-12-31 19:29

Android無乜可能快得過iphone喔...
你部係唔係3Gs呀
特警仔 發表於 2009-12-31 17:55
唔係-3-

就算係3gs 開excel 都唔夠佢快.
作者: 文件夾    時間: 2009-12-31 19:47

講速度

iPhone 3G 真係慢到喊

我經常用的 email,上網都比Milestone 慢.

IPHONE 開Excel ,word慢到唔知點,load 成分鐘都load唔哂, 又唔夠順. (我用過同事部iphone 3gs 比都明顯慢)
作者: Error_404    時間: 2010-1-1 22:18

我部機台 , 裝了好多 smv app....我想 hard reset 但又唔想無左 moto input
作者: BlueFish    時間: 2010-1-1 23:54

Error_404 發表於 2009-12-31 12:54
SMV=Smartone?
上台幾銀
作者: Error_404    時間: 2010-1-2 01:00

SMV=Smartone?
上台幾銀
BlueFish 發表於 2010-1-1 11:54 PM
舊客買機 9 折 = $4212
帶機上台 plan $238 + 12 @ 18 month (無限data)
作者: BlueFish    時間: 2010-1-2 02:29

舊客買機 9 折 = $4212
帶機上台 plan $238 + 12 @ 18 month (無限data)
Error_404 發表於 2010-1-2 01:00
都平woo, 其它機/台的HD2/iphone等都要$350左右先得
作者: BlueFish    時間: 2010-1-2 02:31

剛去過SM website看過,月 費 $398 先係0機價, 月 費 $258 機價要$2,180
作者: Error_404    時間: 2010-1-3 01:51

剛去過SM website看過,月 費 $398 先係0機價, 月 費 $258 機價要$2,180
BlueFish 發表於 2010-1-2 02:31 AM
如果你係舊客, 揀帶機上台PLAN $238啦.....除裶你要多D通話分鐘就先揀 398
作者: 絕心    時間: 2010-1-3 23:22

我始終唔信 milestone 系上網ed位會快個iphone,如果系spe 勁d ge acer 咪再快d,我用落又唔系好覺
你開 excel 都要睇下你用咩 program 開
作者: 神行太保    時間: 2010-1-3 23:30

唔係好多xyz 依部慢咩~
作者: Error_404    時間: 2010-1-4 02:22

慢就一定慢過 HD2 , Liqurd , iPhone 囉.....
但最基本既電話功能 - 話音 > 無機能及.....成日俾人以為係屋企講電話
QWERTY 鍵又勁好用.....打字好方便
作者: 絕心    時間: 2010-1-4 15:27

18# Error_404

無實keyboard 同話音的確系iphone ge 問題之一 -.-!!!
作者: 杰仔    時間: 2010-1-4 18:32

crystal talk真係好正
作者: 電親個腦    時間: 2010-1-4 21:44

慢就一定慢過 HD2 , Liqurd , iPhone 囉.....
但最基本既電話功能 - 話音 > 無機能及.....成日俾人以為係屋企講電話
QWERTY 鍵又勁好用.....打字好方便 ...
Error_404 發表於 2010-1-4 02:22
老闆以為你蛇王

mo記d語音不嬲ok的
作者: Error_404    時間: 2010-1-5 10:12

尋日經過 領域 , 佢地獨家賣 貓石電池 $3xx , 叉電座 $2xx 和 docking $4xx .....超貴

貓石d電倒水咁倒....一定要買電池先得....如果成日用部機上網的話

歡迎光臨 PC Infinity (http://pcinhk.com/discuz/) Powered by Discuz! 7.0.0