標題: 換了GALAXY NEXUS [打印本頁]

作者: 神行太保    時間: 2012-1-23 23:27     標題: 換了GALAXY NEXUS

手機依個SIZE 真係極限~~
作者: 觀星是答案    時間: 2012-1-23 23:41

4.65" 已經 over 了我的極限
仲有燒印, 少 apps support 問題

最重要係, 我對 * * * 有恐懼
作者: 神行太保    時間: 2012-1-24 00:15

4.65" 已經 over 了我的極限
仲有燒印, 少 apps support 問題

最重要係, 我對 * * * 有恐懼
觀星是答案 發表於 2012-1-23 23:41
燒印其他機都有架啦~一般用無野
APP 有咩唔SUPPORT???我見用開都用到
作者: 觀星是答案    時間: 2012-1-24 09:43

燒印其他機都有架啦~一般用無野
APP 有咩唔SUPPORT???我見用開都用到
神行太保 發表於 2012-1-24 00:15
我屋企人用的 galaxy s 已經出了燒印
apps 就其實無咩,因為 support 返晒只係遲早問題
作者: Enzo    時間: 2012-1-24 23:04

果時用N1我已經覺得3.7"係極限
作者: 神行太保    時間: 2012-1-28 01:18

我舊既galaxy s唔見有燒印, 以家比左我老豆用~~出左新世界$72無限上網PLAN比佢~~

用左幾日NEXUS~~上網係快過用舊機~~電用等5~6HR....
作者: 觀星是答案    時間: 2012-1-28 10:07

我舊既galaxy s唔見有燒印, 以家比左我老豆用~~出左新世界$72無限上網PLAN比佢~~

用左幾日NEXUS~~上網係快過用舊機~~電用等5~6HR....
神行太保 發表於 2012-1-28 01:18
燒印呢家 O野要睇用量
如果用得一架機出燒印, 即係第二第三架都會出, 就無謂再搏啦
作者: Error_404    時間: 2012-1-29 02:31

同時果部行緊 4.0.1 , hang機到七彩
作者: 電親個腦    時間: 2012-2-5 11:13

果時用N1我已經覺得3.7"係極限
Enzo 發表於 2012-1-24 23:04
依家用緊DEFY+, 3.7" 上網都好似唔夠大

歡迎光臨 PC Infinity (http://pcinhk.com/discuz/) Powered by Discuz! 7.0.0