標題: 06.14.07 Colin McRae Dirt [科林麥克雷越野:灰塵] [打印本頁]

作者: 天下布武    時間: 2007-6-16 15:43     標題: 06.14.07 Colin McRae Dirt [科林麥克雷越野:灰塵]

遊戲名稱:科林麥克雷拉力賽之塵埃
英文名稱:Colin McRae DIRT
遊戲製作:Codemasters   
遊戲發行:Codemasters
遊戲容量:1DVD9     
遊戲平台:PC                  
遊戲語種:英文
遊戲類型:競速遊戲                 
http://www.codemasters.com/dirt/

【遊戲簡介】
    遊戲製作公司Codemasters近日宣佈,旗下《科林麥克雷拉力(Colin Mcrae Rally)》系列最新作正式命名為《科林麥克雷越野賽:塵埃(DIRT: Colin McRae Off-Road)》。同時公佈了數張720P遊戲新畫面。

本作除了國際汽聯授權的拉力賽事外,還將會加入更多不同類型的越野賽。各類新款的拉力賽車當然是不可缺少的,Subaru Impresa 06加入早已確定,在本次公佈的畫面中我們還看到了著名的三菱LANCER EVOLUTION 9越野版的賽車,由於三菱車隊已經退出了最新一屆的WRC比賽,所以能夠在遊戲中使用該款賽車還是很讓人感到十分驚喜的。

本次的遊戲畫面絕對是照片級的,真實柔和的車體反光,存在感很強的塵土效果都能夠讓人眼前一亮。前作中車輛碰撞後會發生表面損壞的要素在本作中也會保留,而且碰撞後的物理效果在本作中將表現得更為真實。

遊戲將會與系列一貫傳統一樣,無需像《理查德伯恩斯拉力賽》那樣精密的操控,賽車遊戲初學者也能夠通過簡單的操作完成爽快的漂移,對於不擅長競速遊戲卻又喜愛拉力賽的玩家來說,本作不容錯過。

作者: Error_404    時間: 2007-6-17 01:20

作者: Enzo    時間: 2007-6-17 20:02

好難玩
作者: cks    時間: 2007-6-17 20:10

玩左唔夠半粒鐘就 Uninstall 左...完全唔覺得好玩...

佢出咁多隻 PC 版本都係覺得 Colin McRae Rally 04 正 D
作者: Error_404    時間: 2007-6-18 01:30

好似仲未見有 crack 版 xx(
作者: Enzo    時間: 2007-6-18 08:16

原帖由 Error_404 於 18/6/2007 01:30 發表
好似仲未見有 crack 版 xx(
有CLONE版喇
作者: Oatrina    時間: 2007-6-18 08:55

原帖由 Enzo 於 2007-6-18 08:16 發表
有CLONE版喇
果個starforce protection, 係咪要用最latest既daemon tool 同SPTD driver先玩到?

因為我install到佢舊什麼保護and restart左部機後, 都係玩唔到
作者: Enzo    時間: 2007-6-18 09:04

要用daemon 4.09+yasu
作者: Enzo    時間: 2007-6-18 11:14

我張6600gt玩佢lag到控制唔到
作者: Oatrina    時間: 2007-6-18 16:59

原帖由 Enzo 於 2007-6-18 09:04 發表
thanks, 今晚試下玩
作者: Oatrina    時間: 2007-6-18 17:00

原帖由 Enzo 於 2007-6-18 11:14 發表
我張6600gt玩佢lag到控制唔到
我用R9700
作者: Error_404    時間: 2007-6-18 19:24

原帖由 Enzo 於 2007-6-18 09:04 AM 發表
試過唔得

係咪e個...

我 cloak 左先開 daemon , 之後開 game 就停左係 protection , 最後話我反版
作者: Enzo    時間: 2007-6-19 23:08

原帖由 Error_404 於 18/6/2007 19:24 發表

試過唔得

係咪e個...

我 cloak 左先開 daemon , 之後開 game 就停左係 protection , 最後話我反版
但圖中你未cloak
我玩到wor
sc4da我都係咁玩
作者: SBB    時間: 2007-6-20 08:05

我就咁用最新版daemon-tools就玩到.
作者: Error_404    時間: 2007-6-20 16:13

我 cloak 了 , 張圖係未 cloak 之前

聽講話, 用了 AHCI / RAID 就會玩唔到 xx(
作者: Gut穿富浪    時間: 2007-6-20 17:43

360版出左水貨了 ~~~

不過最平都要 320,等行貨 ~~
作者: Oatrina    時間: 2007-6-20 22:22

我用左YASU再加最新版daemon tools同SPTD, check完隻碟個exe就出error, 彈埋個debugger出黎....

好耐以前我玩NFS都係咁...迫住要用CRACK.
作者: 三隻眼    時間: 2007-6-22 21:56

嘩! 而家d電腦GAME咁複雜先玩到

歡迎光臨 PC Infinity (http://pcinhk.com/discuz/) Powered by Discuz! 7.0.0