KDE or OSX86?

OSX86 up 唔上 10.5
KDE 好似幾好玩.. 又有 Saving Session
Tiger 有好多好用的 software( iWork, Dreamweaver, iCal, soulver)
但係開唔到 QE, CI...

要 KDE 定要 OSX86 好??
呢d野好明顯係自己決定
依家真係....是但拮張ati/nvidia o既卡x86都開到QE/CI
講好玩,KDE正好多
原帖由 firework 於 2008-4-26 20:23 發表
依家真係....是但拮張ati/nvidia o既卡x86都開到QE/CI
講好玩,KDE正好多
有乜咁正? KDE都唔好用....
原帖由 kelvinlok 於 2008-4-26 21:04 發表
有乜咁正? KDE都唔好用....
我自己睇到有 Auto Saving Session
個 theme 的水準好過 Leopard
Customize 的容易度比 Leopard 好..
原帖由 abcde 於 2008-4-26 22:00 發表

我自己睇到有 Auto Saving Session
個 theme 的水準好過 Leopard
Customize 的容易度比 Leopard 好..
傾計無相無計傾
原帖由 kelvinlok 於 2008-4-26 22:53 發表
傾計無相無計傾

真係好靚O:-) O:-)
又係呢張
完全搵唔到靚的地方
windows 98
I dunno how to say, but...... i just want to say I love you~
試下 suse...好正

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
原帖由 Error_404 於 2008-5-3 02:46 發表
試下 suse...好正
用過, 都幾好玩
但係唔知如果想 customize 佢, 會唔會好難?