原帖由 crazy 於 2008-6-2 15:59 發表
哈哈日久生情?

sbb其實我暗戀左你好耐啦~
可惜你流水無情~
你d 眼光.....
原帖由 killer 於 2008-6-2 20:46 發表
不過身型是問題#yup#
#xxx##xxx##xxx##xxx##xxx##xxx##xxx##xxx##xxx#

我現在已是很Slim的說.
原帖由 馬高仔 於 2008-6-2 20:09 發表

Z_Z你番k隆星砌模型吧
你返火星去生蛋吧.
原帖由 SBB 於 2008-6-3 00:37 發表

#xxx##xxx##xxx##xxx##xxx##xxx##xxx##xxx##xxx#

我現在已是很Slim的說.
邊度slim先#vamp# #vamp# #vamp#
"泣いたのは僕だった
弱さを見せないことが そう
強い訳じゃないって君が
言っていたからだよ
I believe "
原帖由 混沌戰士 於 2008-6-3 01:32 發表

邊度slim先#vamp# #vamp# #vamp#
除了那話兒外,度度都很slim的了.

#xxx#
原帖由 SBB 於 2008-6-3 08:25 發表

除了那話兒外,度度都很slim的了.

#xxx#
只因你沒有
原帖由 bond 於 2008-6-3 10:28 發表
只因你沒有
#xxx##xxx##xxx##xxx##xxx##xxx##xxx##xxx#
原帖由 SBB 於 2008-6-3 00:37 發表 #xxx##xxx##xxx##xxx##xxx##xxx##xxx##xxx##xxx#我現在已是很Slim的說.
no photo no talk
原帖由 I.S. 於 2008-6-2 23:57 發表
你d 眼光.....
有時太認真唔係一件好事~
逢場作慶一番~
自私的我不配得到所有
原帖由 crazy 於 2008-6-3 20:48 發表

有時太認真唔係一件好事~
逢場作慶一番~
#xxx##xxx##xxx##xxx#

你這種思想真的很不要得,讓我好好的調教你上正途吧.
原帖由 SBB 於 2008-6-4 00:30 發表

我這種思想真的很不要得,我要好好的調上正途.
#yup# #yup# #yup#
原帖由 SBB 於 2008-6-4 00:30 發表

你這種思想真的很不要得,讓我好好的調教你上正途吧.
你只會將人推向地獄既深淵
原帖由 crazy 於 2008-6-2 15:59 發表
哈哈日久生情?

sbb其實我暗戀左你好耐啦~
可惜你流水無情~
即係話 SM 熊係流...
男人最痛...
原帖由 killer 於 2008-6-2 08:46 PM 發表
不過身型是問題#yup#
我可否加多句。。。。身高問題
原帖由 SnoopyLL 於 30/9/2008 06:16 發表

唔好講笑......有一個高我成半個頭既女仔追我......OH SHIT.......
I dunno how to say, but...... i just want to say I love you~
原帖由 Enzo 於 2008-9-30 11:04 PM 發表

唔好講笑......有一個高我成半個頭既女仔追我......OH SHIT.......
香港家陣真係興女追男
原帖由 silaimo 於 2008-9-28 16:01 發表

即係話 SM 熊係流...
男人最痛...
#xxx# #xxx# #xxx# #xxx# #xxx#
原帖由 SnoopyLL 於 2008-9-30 06:16 發表

#xxx# #xxx# #xxx# #xxx# #xxx# #xxx# #xxx# #xxx# #xxx# #xxx# #xxx# #xxx# #xxx# #xxx# #xxx#
原帖由 SnoopyLL 於 2008-10-2 07:32 發表

香港家陣真係興女追男
港女追男都係為錢 no way
原帖由 SnoopyLL 於 2/10/2008 07:32 發表

香港家陣真係興女追男
WELL.......幸福係要自己爭取麻~
雖然我LONELY但唔係HUNGRY
佢有佢追我,我有我追第二個
尼兩年我就係過住D咁既生活
I dunno how to say, but...... i just want to say I love you~
原帖由 Enzo 於 2008-10-4 12:22 AM 發表

WELL.......幸福係要自己爭取麻~
雖然我LONELY但唔係HUNGRY
佢有佢追我,我有我追第二個
尼兩年我就係過住D咁既生活
好奇怪的。。。 我有個朋友~~ 我覺得唔靚仔~ 但屋企中產~ 唔係真係好有錢個隻~~
因為我同佢好鬼熟~~ 所以佢乜都會同我講~~
佢番左香港3~4年~~ 因為幫屋企做野+親戚介紹~
我同佢出去飲野時~~ 佢個電話d sms 真係係咁響~~
我聽到都有d煩~~
個3個女仔~~ 係勁aggressive個隻~~
我係度諗~~ 洗唔洗咁aggressive 呢~~
有d感覺似~~ 唔拍拖會死咁~~~

你既做法同我個死人朋友一樣~~
佢有佢追~~ 我朋友就追另一個~~

咁樣真係好玩嗎#question#  我真係老了~ 呢d遊戲~ 太煩~ 唔岩我~~ :D :D

加多句~~~ 係就係~ 唔係就唔係~~ 唔好咁拖拖拉拉~~ (呢個係我既做法)

原帖由 SnoopyLL 於 2/11/2008 04:24 發表

好奇怪的。。。 我有個朋友~~ 我覺得唔靚仔~ 但屋企中產~ 唔係真係好有錢個隻~~
因為我同佢好鬼熟~~ 所以佢乜都會同我講~~
佢番左香港3~4年~~ 因為幫屋企做野+親戚介紹~
我同佢出去飲野時~~ 佢個電話d sms 真係係 ...
我係唔會理追我D人的
通常追我D女仔最後都係無耐而走
SMS由一日幾廿個
到幾十個
到幾個
到一個
最後.......真係沒有了

因為我D REPLY係........嗯,哦,係.......