xyz,部wii整花的原因,原來是......

過年時,有人插了支牙簽入去,

之前解體時沒留意,
今次要連碟機也打開先可取回支牙簽,
真是打得小
CHANGE
邊個咁聰明???
邊個咁賤
多數是小朋友
還要用筆刀切斷先取到出來
食完野要了牙:D :D :D
邊d小朋友黎過你屋企?
呢位小朋友真係乖
#cry# 小仙女 #cry#
紅蟹跑得快還是青蟹跑得快......
原帖由 hktathmss 於 2007-2-23 22:50 發表
呢位小朋友真係乖
#yup# #yup#
詠春
原帖由 戇男 於 2007-2-23 22:41 發表
邊d小朋友黎過你屋企?
拜年時,可能見索入式入碟有趣,用牙簽試下
原帖由 紅豆 於 2007-2-24 16:02 發表

拜年時,可如見索入式入碟有趣,用牙簽試下
haha 你咁講既話~我幻想到...
個小朋友:哇 好得意啊  唔知佢仲會索d咩入去呢?
(呢個時候但見自己手上拿住支岩岩了完牙仔的牙簽,於是就吉左入去)
隨即. 佢聽到部機發出一d"ju..ju.."等等痛苦既聲音
即刻嚇到@_@
望下4周有冇人留意..
然後跑向父母到扮無事~
自私的我不配得到所有
原帖由 crazy 於 2007-2-24 18:58 發表

(呢個時候但見自己手上拿住支岩岩了完牙仔的牙簽,於是就吉左入去)
隨即. 佢聽到部機發出一d"ju..ju.."等等痛苦 ...
#cry# 小仙女 #cry#
紅蟹跑得快還是青蟹跑得快......
原帖由 crazy 於 2007-2-24 18:58 發表

隨即. 佢聽到部機發出一d"ju..ju.."等等痛苦 ...
多數是這樣

好似親歷現場咁
原帖由 hktathmss 於 2007-2-24 19:04 發表