c*大大

其實想問下
d代理維修,如果要囉返原廠度整果陣,畀客暫時用貨係唔係一定係cheap型號一d(我唔係指用過唔用過)?
佢地都係事但俾你
多數都係最 cheap 的 model ~ 佢地成本最低, 亦唔怕你唔返去同佢換返
原帖由 觀星是答案 於 2008-6-15 00:47 發表
佢地都係事但俾你
多數都係最 cheap 的 model ~ 佢地成本最低, 亦唔怕你唔返去同佢換返
有無d乜野方法可以要求佢地畀到同級or更高級既野去用?
原帖由 戇男 於 2008-6-15 01:29 發表
有無d乜野方法可以要求佢地畀到同級or更高級既野去用?
你係做生意 o既, 你會唔會 o甘做 ?
你俾張更高級 o既 card 俾人, 你估仲有無人會還返去呢 ?

佢地 o甘做, 就係要迫你返轉頭同佢地換返 ma
原帖由 觀星是答案 於 2008-6-15 12:53 發表

你係做生意 o既, 你會唔會 o甘做 ?
你俾張更高級 o既 card 俾人, 你估仲有無人會還返去呢 ?

佢地 o甘做, 就係要迫你返轉頭同佢地換返 ma
我梗係想知道有乜野情況可以「屈」到好野架啦
原帖由 戇男 於 2008-6-15 19:17 發表
我梗係想知道有乜野情況可以「屈」到好野架啦
無可能
因為代理唔會拆 o的 high end o野俾維修站

同埋, 好多代理根本唔會借 o野俾個客
因為爛 o左唔知點計好

你問 o的代理, 代理會叫你如果趕用自己去買過件, 佢地無得借 o野, sorry
原帖由 觀星是答案 於 2008-6-15 21:37 發表

無可能
因為代理唔會拆 o的 high end o野俾維修站

同埋, 好多代理根本唔會借 o野俾個客
因為爛 o左唔知點計好

你問 o的代理, 代理會叫你如果趕用自己去買過件, 佢地無得借 o野, sorry ...
有一個方法ga
放錢按金就得ga la