2900 咁砌好唔好

mb 真係頭都大,p35 又唔夠錢

1Intel E2180 DualCore (2.0G/1MB/800MHz FSB)529529
21GB A-DATA AD1G80N 標準版Standard (D2-800)158316
3320GB Seagate ST33206213AS (SATAII/NCQ/16M/B11)460460
4Asus 2014S1T-Wht白色 SATA 20XDVD±R208208
5DDR3-256MB  8600GT (PCI-E/TV+DVI)550550
6Delta ActivePower 350W PowerSupply (SLi/SATAx4)362362
  to Refresh Data / Total Qty- 7    / Total Price HK$ : 2425

各位大大有咩好意見
善惡喜惡皆執著 到頭南坷一夢中

鏗得一蚊得一蚊 #yup# #yup# #yup# #yup#
CHANGE
原帖由 出貓仔 於 2008-6-16 23:36 發表
鏗得一蚊得一蚊 #yup# #yup# #yup# #yup#
要打機,display card 走唔到
cut u , cut hdd  

原帖由 情長仔 於 2008-6-16 23:38 發表

要打機,display card 走唔到
cut u , cut hdd  
我張3850 1GB都唔打機
CHANGE
原帖由 出貓仔 於 2008-6-16 23:39 發表

我張3850 1GB都唔打機
咁我不如用張7600GT同你換
4 Asus 2014S1T-Wht白色 SATA 20XDVD±R 208  208

我對呢件幾有性趣,不過要遲D賣
CHANGE
原帖由 戇男 於 2008-6-16 23:43 發表
咁我不如用張7600GT同你換
CHANGE
我前機日都砌過部$3000機
不過G33,Onboard Display
原帖由 ANTI@# 於 2008-6-16 23:46 發表
我前機日都砌過部$3000機
不過G33,Onboard Display
我都想用Onboard Display,不過塊版無
CHANGE
原帖由 出貓仔 於 2008-6-16 23:47 發表

我都想用Onboard Display,不過塊版無
Asus磈板全場冇貨
攪到我要轉gigabyte
原帖由 ANTI@# 於 2008-6-16 23:49 發表

Asus磈板全場冇貨
攪到我要轉gigabyte
你個咩config~~分享下

原帖由 情長仔 於 2008-6-16 23:59 發表

你個咩config~~分享下
除左冇買display之外
其他同你完全一樣
板係GA-G33M-S2L

最攪笑係隻牛都同你揀果隻一樣

P.S Harddisk好似仲細一個碼
原帖由 ANTI@# 於 2008-6-17 00:25 發表

除左冇買display之外
其他同你完全一樣
板係GA-G33M-S2L

最攪笑係隻牛都同你揀果隻一樣

P.S Harddisk好似仲細一個碼
Twins
CHANGE
原帖由 出貓仔 於 2008-6-17 00:29 發表

Twins
我幫親戚砌
可否AMD平台

intel mb 貴好多
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
原帖由 電親個腦 於 2008-6-17 00:32 發表
可否AMD平台

intel mb 貴好多
幫自己砌就冇乜野

但係我幫個親戚
都係砌番煙條la
唔好煩我
DELL 左佢算啦

原帖由 ANTI@# 於 2008-6-17 00:33 發表

幫自己砌就冇乜野

但係我幫個親戚
都係砌番煙條la
唔好煩我
打機真惡攪,當得個少少錢
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
原帖由 電親個腦 於 2008-6-17 01:13 發表

打機真惡攪,當得個少少錢
所以我果陣好開心
聽到唔打機
梗係g33 onboard#yup#

點知g33板咁難搵
原帖由 ANTI@# 於 2008-6-17 01:16 發表

所以我果陣好開心
聽到唔打機
梗係g33 onboard#yup#

點知g33板咁難搵
945g

原帖由 電親個腦 於 2008-6-17 01:20 發表

945g
其實945定965新d#question#
原帖由 出貓仔 於 2008-6-16 23:36 發表
lee 句你女女講呀
原帖由 ANTI@# 於 2008-6-17 01:22 發表

其實945定965新d#question#
梗係965

http://compare.intel.com/pcc/showchart.aspx?mmID=999999,34469,29000,8765&familyID=10&culture=en-US

原帖由 電親個腦 於 2008-6-17 01:35 發表

梗係965

http://compare.intel.com/pcc/showchart.aspx?mmID=999999,34469,29000,8765&familyID=10&culture=en-US
我都估到

咁唔好瘧待自己la
原帖由 ANTI@# 於 2008-6-17 01:39 發表

我都估到

咁唔好瘧待自己la
易找d又平d

原帖由 電親個腦 於 2008-6-17 01:45 發表

易找d又平d
又廢d#yup#
原帖由 ANTI@# 於 2008-6-17 01:48 發表

又廢d#yup#
有野睇就得

Do u mind to use this P-35? ECS P35T-A P35 M/B ($590.00) and HD change to 250GB and PSU to Acbel E2 380w ($265 only)

原帖由 LordSilencer 於 2008-6-17 09:53 發表
Do u mind to use this P-35? ECS P35T-A P35 M/B ($590.00) and HD change to 250GB and PSU to Acbel E2 380w ($265 only)
ecs 同魔術寶都唔會考慮
怕有事自己煩

原帖由 電親個腦 於 2008-6-17 02:22 發表

有野睇就得
好除便
CHANGE