[/URL]
應該都要整5年...

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
正啊
#cry# 小仙女 #cry#
紅蟹跑得快還是青蟹跑得快......
係youtube睇完條片 真係
但睇多合兩眼有d 似 dungeon siege 2 ..仍然係超級期待..唔訓打機既日子..
嗚嘩!正呀!
呢鋪點都要買正版玩
要上網一齊玩 #vamp# #vamp# #vamp#
原帖由 hktathmss 於 2008-6-30 19:32 發表
要上網一齊玩 #vamp# #vamp# #vamp#
希望有中文版
又中文版........唔好掛

[/URL]
原帖由 神行太保 於 2008-7-3 00:48 發表
又中文版........唔好掛
點解咁講?
中文版改好多野?#question#
(上一集我冇玩唔清楚)
想當年diablo2, 去到勁多機鋪d人都俾我收晒皮
原帖由 遊人 於 2008-7-3 14:20 發表

點解咁講?
中文版改好多野?#question#
(上一集我冇玩唔清楚)
無改 不過d劇情譯到有d睇唔明
只要求多一次已可 只要留多刻已可
只要忘掉是誰做錯 就別懷恨難過
可惜求得早已太多 這樣來讓十年掠過
很多人都可 我們不可 我們不可
這樣輕率錯過
好憎d game 中文化
(本身係中文game 例外)

[/URL]
原帖由 壞人 於 2008-7-3 20:28 發表
無改 不過d劇情譯到有d睇唔明
原來係咁.....
都係原版好了
我 Diablo 3 一出也會買正版
不過聽聞要 2009年年尾才出
暴雪首席制作人Keith Lee透露目前,D3完成度連20%也沒有
原帖由 紅豆 於 2008-7-10 16:53 發表
暴雪首席制作人Keith Lee透露目前,D3完成度連20%也沒有
咁要2011,12喇
次次都係一遲 就遲兩年..
一兩年後...洗唔洗咁耐。。
原帖由 silaimo 於 2008-7-11 17:04 發表
一兩年後...洗唔洗咁耐。。
親愛的silaimo, 你也有興趣嗎?
原帖由 Katecca 於 2008-7-11 17:42 發表

親愛的silaimo, 你也有興趣嗎?
有啊~

[/URL]