MIX 高清手指

抵玩呀!

$330 金屬外殼, 散熱一流 ~

送 天線仔, remote , TM 3.5 , 細頭轉大頭天線插 , 用到 DVBViewer ~

好過買 YOCA ...雖然貴DD , 但散熱方面已經值回票價

遲D再入多隻放係公司 用 !

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
好q熱
原帖由 絕心 於 2008-6-30 02:47 PM 發表
好q熱
YES 好差熱 #yup#
如果用膠殼會仲幣!

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
其實而家有邊支抵#question#
MIX有好多款啊!
原帖由 紅豆 於 2008-6-30 23:56 發表
MIX有好多款啊!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
這款平啊! $320
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 紅豆 於 2008-7-1 06:33 發表
這款平啊! $320
水瓜打狗
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
gigabyte果支唔熱........
I dunno how to say, but...... i just want to say I love you~
csc:
Linkwell的USB, 賣$258,
原來接收好雞下,
買貴一點好了,
Magic-Pro $445好像不錯
原帖由 紅豆 於 2008-7-2 04:23 發表
csc:
原來接收好雞下,
買貴一點好了,
我買果時係6XX.....
都唔熱.....但係就無天線連接線....
得個細轉大頭.....天線位就咁打柴要去柴灣換過支...
所以咪話水瓜打狗
不過係我呢處幾好...
大廈無改天線都收到七成同埋齊13個台

原帖由 紅豆 於 2008-7-2 04:23 AM 發表
csc:
原來接收好雞下,
買貴一點好了,
OH~~ 隻 MIX 入面個 device 都係叫 Linkwell

原帖由 csc 於 2/7/2008 06:34 發表
我買果時係6XX.....
都唔熱.....但係就無天線連接線....
得個細轉大頭.....天線位就咁打柴要去柴灣換過支...
所以咪話水瓜打狗
不過係我呢處幾好...
大廈無改天線都收到七成同埋齊13個台 #a ...
我未改都收爆
I dunno how to say, but...... i just want to say I love you~