死左隻 Tagan 火牛....

完全無電到

又唔見有保養證 , 又無單.....唔知邊間代理....岩岩過左一年.....

E排仲乜事 , 死HDD X2 , 底板又神神地 , 最後連火牛都香埋......俾條生路行下好WO.....

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
咁快玩完@_@@_@
岩岩打左去 2themax , 要俾 $30.....手續費

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
好過比多三舊水
原帖由 csc 於 2008-7-2 10:34 AM 發表
好過比多三舊水
NO LA......600 WATTS...火牛來....要成 K
$30...希望有得整 / 換

我懷疑係火牛本身有D問題 , 令到我其他硬件逐一香!

換左LA....又係 RMA...真係好怕返到去用用下放煙花

呢個牌子 o既火牛比 enermax 拎 o左更多國家 o既安全認証
用料足又足火數

好少有問題 wo ~ 我部機依家係 Q9450 都係用 Tagan 420W 之 ma
原帖由 Error_404 於 2008-7-2 02:55 發表
完全無電到

又唔見有保養證 , 又無單.....唔知邊間代理....岩岩過左一年.....

E排仲乜事 , 死HDD X2 , 底板又神神地 , 最後連火牛都香埋......俾條生路行下好WO..... ...
小暑前快d去洗身啦

原帖由 觀星是答案 於 2008-7-4 21:45 發表
呢個牌子 o既火牛比 enermax 拎 o左更多國家 o既安全認証
用料足又足火數

好少有問題 wo ~ 我部機依家係 Q9450 都係用 Tagan 420W 之 ma
Mine died twice already...................
換過隻~ 順手試下屋企d電得唔得
暫時OK 用左一日.....

原帖由 Error_404 於 2008-7-7 00:28 發表
暫時OK 用左一日.....
然後過七日壞
今日又平安著到機!