命運?

竟然而家先出現左一個自己喜歡的...
可是我而家不能同佢係埋一齊...

唉.......

是命運作弄我嗎?
即係點 ? 兄妹 ?

回復 2# 的帖子

我都唔知係唔係兄妹

我同佢都表示過跟對方一齊好開心

互相對大家有好感

佢又經常主動咁想單獨同我一齊

其實順理成章可以開始的~

不過我所顧慮的就係已有2個人提示我今年千祈唔好拍拖...

否則會好麻煩

我想講的係點解佢偏偏要係呱個時候出現
經得起考經才是長久的愛情O:-)
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
殺手你的寫法斯文左好多~~ 睇黎你好似好serious 喎~
原帖由 SnoopyLL 於 2008-8-2 21:38 發表 殺手你的寫法斯文左好多~~ 睇黎你好似好serious 喎~
唔認真點會有煩惱呢....
今日有時都想搵下佢~
不過唉~

保持住距離先:-(
原帖由 killer 於 2008-8-2 09:22 發表
我都唔知係唔係兄妹

互相對大家有好感

否則會好麻煩

我想講 ...
唔明wor
會有咩問題
拖下佢,吊住對方引先
原帖由 戇男 於 2008-8-3 01:34 發表
拖下佢,吊住對方引先
溫女

原帖由 killer 於 2008-8-2 09:22 發表
我都唔知係唔係兄妹

互相對大家有好感

否則會好麻煩

我想講 ...
好麻煩 <- 會死? 會散? 其他?
我知會有咩麻煩就唔會咁煩啦~星星
不過我而家所知道我地要maintain到都有D難度~

我地兩個成日都唔係hk~

而大家讀書的地方又相差好遠

一年可能見得一兩次

單靠msn/facebook 會幾難...我覺得
原帖由 killer 於 2008-8-3 11:56 發表
我知會有咩麻煩就唔會咁煩啦~星星
不過我而家所知道我地要maintain到都有D難度~

我地兩個成日都唔係hk~

而大家讀書的地方又相差好遠

一年可能見得一兩次

單靠msn/facebook 會幾難...我覺得 ...
下 ? 你地 2 個成日都唔 O係HK !?!?
係...
我地係咁arm一齊做野先識到...
原帖由 戇男 於 2008-8-3 01:34 發表
拖下佢,吊住對方
有前無後打死拍就
有d 野過左timing 一世後悔
go go go
我很認真唔好以為我打得咁輕挑係玩你
你指麻煩野跟本無人知係咩,如果要左想右想真係waste gas
就算將來散都吹有回憶在心~+~+
而且我唔想信人只喜歡一個.......將來又會有第2/第3個最愛出現........(自己經歷+朋友身上)

[/URL]
有時唔好諗咁多~
拍下拖又唔係叫你去呃女仔,岩feel既更係去馬啦~
未發生既野,點准備都是沒用的,發生左煮到埋來吃
原帖由 神行太保 於 2008-8-4 15:37 發表
有前無後打死拍就
有d 野過左timing 一世後悔
go go go
我很認真唔好以為我打得咁輕挑係玩你
你指麻煩野跟本無人知係咩,如果要左想右想真係waste gas
就算將來散都吹有回憶在心~+~+
而且我唔想信人只喜歡一個....... ...
#yup# #yup# 十卜
唔好令自己有遺憾
我till~~~ 成日見都可以散ga la
呢個唔係散唔散ge 問題

你鍾意佢佢鍾意你已經夠la
都唔知點解要諗咁多
有時d 野真係好簡單
尤其是依家咩都唔駛理ge 年代
可能我真係諗多左
諗咁多都係自己的問題....
原帖由 killer 於 2008-8-5 00:00 發表
可能我真係諗多左
諗咁多都係自己的問題....
快O的去表白吧
唔試點知 , 點算係愛情
年青人咪扭扭擰擰 , 括出去先係青春

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
今日...

攪掂左~
原帖由 killer 於 2008-8-5 23:17 發表
今日...

攪掂左~
恭喜晒
原帖由 killer 於 2008-8-5 23:17 發表
今日...

攪掂左~
O甘快搞 O左, 果然係年青人
攪掂左唔一定=positive的
記得要安全 !

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
原帖由 killer 於 2008-8-6 00:41 發表
攪掂左唔一定=positive的
你快 O的將件事 O既始末, 完整 O甘講一次
我稍後再說~
終於有時間講下呢~

果日我同佢放左工約左係九龍塘食晚飯~

咁我同佢去到就想行一陣先食

順便一邊行街一邊傾下計

咁發覺大家有好多想法都好相似~

係食飽之後就搵個位坐低又講下心事~

佢問我點解咁耐都唔拍拖之類

講下講下佢就話覺得我好獨特同埋好唔捨得我~

其實佢都講到好明~