不急於一時
now 改咗機都未有game出
而且大陸都係唔信得過
都係等hk 好d
我去開果間話 500蚊包改..
屎忽鬼真係屎忽鬼
原帖由 文件夾 於 2007-2-27 19:36 發表
我去開果間話 500蚊包改..
有無問埋game幾錢
#cry# 小仙女 #cry#
紅蟹跑得快還是青蟹跑得快......
原帖由 hktathmss 於 2007-2-27 20:47 發表
有無問埋game幾錢
自己燒都得啦
屎忽鬼真係屎忽鬼
原帖由 文件夾 於 2007-2-27 20:56 發表
自己燒都得啦
之前唔係話五十個鐘咩???
原帖由 ANTI@# 於 2007-2-27 20:57 發表

之前唔係話五十個鐘咩???
50hrs 應該係 正版 -> iso
好似可以自己改

焊四至五條線

3272-8121-6997-5262
原帖由 三隻眼 於 2007-2-27 22:59 發表
好似可以自己改

焊四至五條線
自己改重危
原帖由 hktathmss 於 27/2/2007 23:23 發表
自己改重危
唔見得佢地焊得有幾好
I dunno how to say, but...... i just want to say I love you~
原帖由 Enzo 於 2007-2-27 23:25 發表
唔見得佢地焊得有幾好
佢地起碼改多好幾次 起碼都熟手D
188 有得改啦

$300

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
原帖由 Error_404 於 2007-3-1 16:55 發表
188 有得改啦

$300
用什麼晶片??????
原帖由 紅豆 於 2007-3-1 17:31 發表

用什麼晶片??????
咁又唔知, 話 改全區 個d wo

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
原帖由 Error_404 於 2007-3-1 17:35 發表

咁又唔知, 話 改全區 個d wo
好似好牙煙

線都唔洗飛

http://www.neoasic.com/news.htm

reseller

要買"辣雞"
原帖由 hktathmss 於 2007-3-1 17:47 發表
要買"辣雞"

原帖由 Error_404 於 2007-3-1 17:48 發表

唔明wo :-(
買粒 , 夾落去 , 落 錫 , 就咁就得

e度 落 call , 團購有得平

http://www.divineo.cn/cgi-bin/div-cn/wii-wkey

原帖由 Error_404 於 2007-3-1 17:51 發表
買粒 , 夾落去 , 落 錫 , 就咁就得

落 錫都要買d裝備
原帖由 hktathmss 於 2007-3-1 17:59 發表
落 錫都要買d裝備
pcin實有人有既
原帖由 hktathmss 於 2007-3-1 17:59 發表
落 錫都要買d裝備
自己買條 錫線 , 買個打火機

我地自己團購law
#yup# #yup#
原帖由 Error_404 於 2007-3-1 18:03 發表

自己買條 錫線 , 買個打火機
買d強力火機 #yup#
不用飛線取電???
有樣0野想警告下大家先:
隻"煮熟呀媽"我記得係會強制upgrade你部機。如果將來加0左0野晌新game度去check你機...