我果然無改錯名

竟然同女人理性討論邏輯,真係唔話自己戇居都唔得
故仔 #question#
戇男 - 女人最好奇的就是這名
i need the cracked final release version (story)
應該話係故事教訓,就係當女人問你一d問題或者係一d道理既睇法時,千萬唔好輕易將自己心入面既說話講出黎,女人最鍾意就係用呢d方法去試探你,然後從以判定你到底會點對佢
原帖由 戇男 於 2008-8-13 17:07 發表
應該話係故事教訓,就係當女人問你一d問題或者係一d道理既睇法時,千萬唔好輕易將自己心入面既說話講出黎,女人最鍾意就係用呢d方法去試探你,然後從以判定你到底會點對佢 ...
下 !? 乜原來 o甘覆雜 o既咩 ?
應該話係故事教訓,就係當女人問你一d問題或者係一d道理既睇法時,千萬唔好輕易將自己心入面既說話講出黎,女人最鍾意就係用呢d方法去試探你,然後從以判定你到底會點對佢 ...
可能你係佢目標or獵物
CHANGE
原帖由 觀星是答案 於 2008-8-13 17:23 發表

下 !? 乜原來 o甘覆雜 o既咩 ?
就係咁複雜....xx(
所以千萬唔好咁易畀女人知道你邊句真邊句假
我唔會要尼D女人
我會覺得好X煩
I dunno how to say, but...... i just want to say I love you~
呢d咁既女人好鬼煩的...... 當你講一套做一套既時候佢就會....... 有排你受
有無咁複雜
最多大家意見有唔同時, 女人先會考慮同你夾唔夾
原帖由 戇男 於 2008-8-13 05:07 PM 發表
你咁樣真係奶野....

尤其是...當女仔話: 你講真話我都唔會嬲你...   E句野你千其咪信

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
on大C~~ 你仲乜講我出黎丫~

其實睇唔明佢講乜野   打風太無聊搵D野up 下
原帖由 SnoopyLL 於 2008-8-23 01:27 發表
on大C~~ 你仲乜講我出黎丫~

其實睇唔明佢講乜野   打風太無聊搵D野up 下
又話搵我?搵到09年呀想?
原帖由 戇男 於 2008-8-23 01:41 AM 發表

又話搵我?搵到09年呀想?
搵左啦
我好乖丫~ 未睇呢個post已經搵左你啦~~