notebook hd

xx(點分邊一邊係power插
O:-)

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
唔 o岩係插唔入的
你唔係強姦隻 harddisk 吧 ?
xx(我.... outdate了果隻係ide來

兩年前玩過家陣唔記得左
原帖由 電親個腦 於 2008-8-18 09:19 PM 發表
O:-)
xx(唔係大果d係細果d.....   laptop用果o的

原帖由 馬高仔 於 2008-8-19 00:46 發表

xx(唔係大果d係細果d.....   laptop用果o的
佢個 power 係 build o左 o係個 data connection 度架 wo
只要唔好掉轉插個 IDE 就 ok
原帖由 觀星是答案 於 2008-8-19 11:28 AM 發表

佢個 power 係 build o左 o係個 data connection 度架 wo
只要唔好掉轉插個 IDE 就 ok
條cable兩邊插都得的...... 我唔知邊一邊係.....
原帖由 馬高仔 於 2008-8-19 18:50 發表

條cable兩邊插都得的...... 我唔知邊一邊係.....
影張相來睇下
原帖由 觀星是答案 於 2008-8-19 07:08 PM 發表

影張相來睇下
呢隻
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
星星要你個connector 張相呀
hdd 個個都一樣
善惡喜惡皆執著 到頭南坷一夢中

唔係connector來是條cable來
ac同data是同一條線來,左右掉轉都可以插到(當然我分列邊條係我ac邊度係data)
我就係唔知隻hd AC是邊一邊

保安關係我唔可以後show張相出來
你cable 上面無connector 點插到野呀

hdd 用dc ,唔係用ac , 唔會有ac in

自己睇
http://www.repairfaq.org/REPAIR/F_Pinouts2.html#PINOUTS_027
2.5" IDE drive (44 pin connector)

咁重大機密,不如唔好係度問

善惡喜惡皆執著 到頭南坷一夢中

]咁重大機密,不如唔好係度問
I dunno how to say, but...... i just want to say I love you~