vista mce 終於可以睇到香港高清啦

有 patch, search 到台
睇到 .... 一陣 o甘多

之後出 video decoder error
個patch...好似話oem先有#question#
原帖由 kelvinlok 於 2008-8-22 13:44 發表
個patch...好似話oem先有#question#
唔好忘記我 O係邊度工作
會整死 VISTA 64 BITS  , 搞到你用唔到 TM , DVBViewer...
幾個人都係咁...小心 !

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
原帖由 Error_404 於 2008-8-22 14:25 發表
會整死 VISTA 64 BITS  , 搞到你用唔到 TM , DVBViewer...
幾個人都係咁...小心 !
好在我裝之前做 o左 ghost
anyway, 都仲未搞到
原帖由 觀星是答案 於 2008-8-22 14:12 發表

唔好忘記我 O係邊度工作
唔知你會唔會唔少心放入專區?
原帖由 kelvinlok 於 2008-8-22 16:08 發表

唔知你會唔會唔少心放入專區?
唔小心呢方面真係有難度
不過我 search 下之後發現
原來 e "pat" 屎之前有人搵到個無碼流出版

404 好似個 64 bit vista .....

btw, 404 個 vista 係唔係 RTM update SP1 的
而非原生 SP1 ?
原帖由 觀星是答案 於 2008-8-22 17:02 發表

唔小心呢方面真係有難度
不過我 search 下之後發現
原來 e "pat" 屎之前有人搵到個無碼流出版
有冇link?
原帖由 kelvinlok 於 2008-8-22 17:22 發表

有冇link?
上 O左去藍魚了
x86 同 x64 versions 都有 (zip 晒入一個 zip file)
原帖由 觀星是答案 於 2008-8-22 17:58 發表

上 O左去藍魚了
x86 同 x64 versions 都有 (zip 晒入一個 zip file)
up 唔到去魚台
UP O左去 IDLER 白 1
原帖由 觀星是答案 於 2008-8-22 18:14 發表

up 唔到去魚台
UP O左去 IDLER 白 1
唔記得用緊business版
我係用 MSDN 原生 Vista 64 Bits SP1 來 ~

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
原帖由 kelvinlok 於 2008-8-22 20:05 發表

唔記得用緊business版
玩 o野
原帖由 Error_404 於 2008-8-22 20:13 發表
我係用 MSDN 原生 Vista 64 Bits SP1 來 ~
請貢獻
原帖由 觀星是答案 於 2008-8-22 08:27 PM 發表

請貢獻
好...回家貢獻出來

不過係台灣版來......

原帖由 觀星是答案 於 2008-8-22 20:27 發表

玩 o野
dL左先, 遲d實有用#yup#
原帖由 Error_404 於 2008-8-22 20:34 發表

好...回家貢獻出來

不過係台灣版來......
都是地球村產品
by the way

我已經放棄了 x64 轉回 x86
主要係因為個 dll file 原來 x64 版有 time boom
過 o左時就會死
原帖由 觀星是答案 於 2008-8-22 20:48 發表

都是地球村產品
by the way

主要係因為個 dll file 原來 x64 版有 time boom
過 o左時就會死
咁都發現到
原帖由 kelvinlok 於 2008-8-22 20:58 發表

咁都發現到
絕對唔係本人 O既發現
我 search 好多 sites O的人都係 O甘講
所以都廢事 LOAD 個死 file 返來
原帖由 觀星是答案 於 2008-8-22 08:48 PM 發表

都是地球村產品
by the way

過 o左時就會死
dll 檔? 你指 TV Pack 入面?
我宜家用緊 x64 , 唔用 TV Pack 好穩定好正常 #yup#

原帖由 Error_404 於 2008-8-22 23:17 發表

dll 檔? 你指 TV Pack 入面?
我宜家用緊 x64 , 唔用 TV Pack 好穩定好正常 #yup#
TV pack 入面 o個個直頭係用唔到
出 decoder error

用 beta 版就 ok, 不過 x64 個 beta 版有 time boom
原帖由 觀星是答案 於 2008-8-23 08:17 AM 發表

TV pack 入面 o個個直頭係用唔到
出 decoder error

用 beta 版就 ok, 不過 x64 個 beta 版有 time boom
有無 FTP , UPLOAD ISO俾你?

請 upload 到以下是但一個台
日清 / 藍魚 / 閒魂

另外, 今日屎眼痕換 o左張 display card 同 tv card
就開始見到傳說中 o既綠畫面了

USB TV stick -> TH350i
X1650 -> HD 3450
等x64版

M$快d出正式啦

3272-8121-6997-5262
原帖由 三隻眼 於 2008-8-23 18:12 發表
等x64版

M$快d出正式啦
呢 o的 o野真係唔知幾時先會發生
原帖由 觀星是答案 於 2008-8-23 05:52 PM 發表

另外, 今日屎眼痕換 o左張 display card 同 tv card

X1650 -> HD 3450 ...
無 ADDRESS O:-)

原帖由 觀星是答案 於 2008-8-23 05:52 PM 發表

X1650 -> HD 3450 ...
用最新 DRIVER + PowerDVD 最新 patch !

原帖由 Error_404 於 2008-8-24 01:02 發表

用最新 DRIVER + PowerDVD 最新 patch !
CCC 用緊 8.8
PowerDVD 8 最新 patch 有無 links ?
原帖由 觀星是答案 於 2008-8-24 03:39 PM 發表

CCC 用緊 8.8
PowerDVD 8 最新 patch 有無 links ?
其實去官方下載最新試用版 , 已經可以長用佢既 codec.....即使到期之後..

原帖由 Error_404 於 2008-8-24 23:31 發表

其實去官方下載最新試用版 , 已經可以長用佢既 codec.....即使到期之後..
我發現
無論我裝 O左咩 CODEC PACK, 佢都好似係行 MICROSOFT O個個 CODEC O甘
因為我如果唔用 BETA 版 O既 DLL FILES, 佢就一定出 decoder error