NDS配件一問

機就呢兩日入手
要買乜野配件呢?

保護貼(大約幾錢)
套(邊款?幾錢?)
R4
仲有無其他野?
TF #yup#
原帖由 I.S. 於 2007-3-6 18:20 發表
TF #yup#
????
原帖由 戇男 於 2007-3-6 06:24 PM 發表

????
micro sd

除左呢d,最多咪要wifi usb(如果冇wireless router)

同埋買多個r4之類個隻但係for gba(slot2)
如果有錢的話
原帖由 杰仔 於 2007-3-6 18:38 發表

micro sd

除左呢d,最多咪要wifi usb(如果冇wireless router)

同埋買多個r4之類個隻但係for gba(slot2)
如果有錢的話
sd幾大至夠?2g?
原帖由 戇男 於 2007-3-6 19:06 發表

sd幾大至夠?2g?
齊打機1G都夠 不過你想一張卡放多D game 咪買大D #yup##yup#
#cry# 小仙女 #cry#
紅蟹跑得快還是青蟹跑得快......
即係要買保護貼、套、R4、micro sd(2g)

咁樣既話500蚊得唔得?
原帖由 戇男 於 2007-3-6 22:17 發表
即係要買保護貼、套、R4、micro sd(2g)

咁樣既話500蚊得唔得?
R4 都用左一半 micro sd 1G都要一舊水到  套同保護貼呢d 平有平買 貴有有貴買
$500 應該唔夠買
NDSL果款水晶套大約要幾錢?
我1gb都入左廿九幾隻game入去
I dunno how to say, but...... i just want to say I love you~
原帖由 Enzo 於 2007-3-6 22:54 發表
我1gb都入左廿九幾隻game入去
你全部細game???
小蹴 : yes d games very small~~~

戇男 :@灣仔188 最頂個層 上個星期我朋友買左1550 套裝~~ 送埋(X明)膠套 & 布布套
1550 係白機ONLY 其他顏色好似要加50 定20的~ 我都屈左送左個布布套 (個人不喜歡硬膠
原帖由 SnoopyLL 於 2007-3-7 09:58 發表
小蹴 : yes d games very small~~~

戇男 :@灣仔188 最頂個層 上個星期我朋友買左1550 套裝~~ 送埋(X明)膠套 & 布布套
1550 係白機ONLY 其他顏色好似要加50 定20的~ 我都屈左送左個布布套 (個人不喜歡硬膠 ) ...
行貨 ?  
我又想買天
NO 行貨呢~~ 唔係日本就是美國呢~~
我跟我的朋友全部買美國的

出去死~ 金月有問題電我吧
很忙呢電話找我比較容易D呢~
原帖由 SnoopyLL 於 2007-3-7 11:04 發表
NO 行貨呢~~ 唔係日本就是美國呢~~
我跟我的朋友全部買美國的

出去死~ 金月有問題電我吧
很忙呢電話找我比較容易D呢~
香港行貨 都無咩保障

買水好

3272-8121-6997-5262
一陣出去買R4同micro SD
原帖由 戇男 於 2007-3-7 14:17 發表
一陣出去買R4同micro SD
買左R4同埋1G SD
2G勁貴
原帖由 戇男 於 2007-3-7 18:03 發表
買左R4同埋1G SD
2G勁貴
$230 ja ma
我都係買2GB
1GB都係$89
I dunno how to say, but...... i just want to say I love you~
原帖由 Enzo 於 2007-3-7 21:28 發表
1GB都係$89
想入多張1GB
原帖由 I.S. 於 2007-3-7 21:17 發表

$230 ja ma
我都係買2GB
貨源少,起左價,要270
原帖由 戇男 於 2007-3-7 22:09 發表

貨源少,起左價,要270
咁就唔同
我買SanDisk 都係$230