舊機死左,迫住砌部新腦

我都唔知乜樹
玩玩下泰坦突然Hang機個HD狂轉
reboot後又入唔番windows
連安全模式都入唔到
重裝windows啦部機又藍畫面
將兩條512ram試過晒d插糟、其他野都試過晒
都係裝唔到windows藍畫面
最後砌過部機
但吹脹既係我懷疑有事既HD重新將兩個分割既硬碟合而為一再format之後又用得
舊機果條ram俾左人玩又未聽見唔得
都唔知死邊樣

新機displaycard係ATI X1950 PRO 256MB
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
點解唔裝vista???

正版Winxp?
詳細配置???
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
原帖由 遊人 於 2007-3-7 15:51 發表
我都唔知乜樹
玩玩下泰坦突然Hang機個HD狂轉
reboot後又入唔番windows
連安全模式都入唔到
重裝windows啦部機又藍畫面
將兩條512ram試過晒d插糟、其他野都試過晒
都係裝唔到windows藍畫面
最後砌過部機
但吹脹 ...
舊機唔要的 parts 可以俾我同你試

E6300 , oc 上 3GHz 吧

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
原帖由 特警仔 於 2007-3-7 16:02 發表
點解唔裝vista???

正版Winxp?
我驚vista唔對應我家下用緊既軟件同遊戲
等佢穩定d先:D
只係超級XP 7.1之嘛

原帖由 nissin 於 2007-3-7 19:25 發表

舊機唔要的 parts 可以俾我同你試
早就俾幫我裝機既朋友搶劫左去啦
佢第一件事就係搶走我對512ram
原帖由 Error_404 於 2007-3-8 00:29 發表

要上 3GHz 用E4300好d

原帖由 Error_404 於 2007-3-8 00:29 發表
唔啦
我求穩定多d:D
其實本來我係買6400
不過行過幾間鋪都係講同一樣野
雖然63同64只係相差三舊水
但其實效能差別唔大
留番三舊水執其他野好過啦:D
原帖由 遊人 於 2007-3-8 01:29 發表

唔啦
我求穩定多d:D
其實本來我係買6400
不過行過幾間鋪都係講同一樣野
雖然63同64只係相差三舊水
但其實效能差別唔大
留番三舊水執其他野好過啦:D ...
分別在 倍頻 ,  oc 已經好d

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
原帖由 nissin 於 2007-3-8 01:28 發表

要上 3GHz 用E4300好d
價錢差唔多 , 我會揀 6300

有新機用
#cry# 小仙女 #cry#
紅蟹跑得快還是青蟹跑得快......