買 Wii 有乜要注意 ?

用 直牛 定 水牛 好 ???

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
直牛好像好多問題...買隻super啦...80va~100va足夠了

3272-8121-6997-5262
原帖由 三隻眼 於 2007-3-15 23:40 發表
直牛好像好多問題...買隻super啦...80va~100va足夠了
鴨尿街 邊度買好 ?
鋪頭 ? 有無名 ???

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
華輝???

原帖由 三隻眼 於 2007-3-15 23:49 發表
華輝???
賣電子 零件 個間 ?

有賣架 ???

原帖由 Error_404 於 2007-3-15 23:58 發表

賣電子 零件 個間 ?

有賣架 ???
220->100/110v 變壓器

原帖由 三隻眼 於 2007-3-16 00:01 發表

220->100/110v 變壓器
goodest ~
明天 lunch 去睇睇 , 1點幾應該開了門啦 ???

同埋 , 你地 可唔可以上任天堂 update 部機 ? 仲玩唔玩得返老番 ?

原帖由 Error_404 於 2007-3-16 00:11 發表
同埋 , 你地 可唔可以上任天堂 update 部機 ? 仲玩唔玩得返老番 ?
Wiiconnect24長開...你話呢

原帖由 三隻眼 於 2007-3-16 00:11 發表

Wiiconnect24長開...你話呢
你係邊間鋪買機 ??? 連改機 ???

原帖由 Error_404 於 2007-3-16 00:15 發表

你係邊間鋪買機 ??? 連改機 ???
Wii上年買...改機是後期的事

D人又話改左Wiikey入唔到新聞頻度 要格式化部機後先入得返
但我都無事  乜都無搞都入得返
原帖由 特警仔 於 2007-3-16 01:08 發表
D人又話改左Wiikey入唔到新聞頻度 要格式化部機後先入得返
但我都無事  乜都無搞都入得返
我便是這樣
format 部機?
即係乜 default settings? downgrade?

原帖由 紅豆 於 2007-3-16 01:14 發表

我便是這樣
我無事....
唔駛format
原帖由 特警仔 於 2007-3-16 01:23 發表
我無事....
唔駛format
me2 無事

原帖由 Error_404 於 2007-3-16 01:21 發表
format 部機?
即係乜 default settings? downgrade?
reset to default factory setting