我發覺我整既鐘真係唔錯…

不過仲未有計 display hdd/cpu 個 usage
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
有無空試下 LM 393 ?
原帖由 觀星是答案 於 2007-3-19 01:29 發表
有無空試下 LM 393 ?
睇黎要 4 月中後…;-)
不過又話今個星期比野我度 wave form
點樣唔錯法
#cry# 小仙女 #cry#
紅蟹跑得快還是青蟹跑得快......
原帖由 閒魂 於 2007-3-19 01:30 發表

睇黎要 4 月中後…;-)
不過又話今個星期比野我度 wave form
haha ~ 本來想拎俾你玩 o個 set o野我拎 o左去試其他 o野
頭先先拆返出來

下星期六 / 日就可以俾到你了
原帖由 hktathmss 於 2007-3-19 01:36 發表
點樣唔錯法
請比 d 專業意見
??< 成渣野開住果陣噪唔噪??<
好似 UST 個 hall....

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
??<變左做R??
溫度同濕度都有
原帖由 小翼翼 於 2007-3-19 14:05 發表
溫度同濕度都有
咁可以大幅減小上天文台網頁既機會…
現考慮將5天天氣預報放埋落去!
原帖由 閒魂 於 2007-3-19 14:32 發表

咁可以大幅減小上天文台網頁既機會…
現考慮將5天天氣預報放埋落去!
點解可以check到咁勁
如果我話上網 check 會唔會答得太求其 r??
原帖由 閒魂 於 2007-3-19 14:52 發表
如果我話上網 check 會唔會答得太求其 r??
即係個鐘連左落電腦r??
原帖由 小翼翼 於 2007-3-19 15:00 發表

即係個鐘連左落電腦r??
連左去書枱上面果 pat 野 je
原帖由 閒魂 於 2007-3-19 15:02 發表
連左去書枱上面果 pat 野 je
都唔知你個堆係乜野
原帖由 小翼翼 於 2007-3-19 15:13 發表

都唔知你個堆係乜野
研發中既錄影機…亦係我既 Final year project
原帖由 閒魂 於 2007-3-19 01:43 發表

請比 d 專業意見
我唔專業的
#cry# 小仙女 #cry#
紅蟹跑得快還是青蟹跑得快......
吊下吊下咁

我搵野彈下ja
經過一日研究,已經掌握到用 c program 量度 cpu 溫度同 hdd usage 既方法!
原帖由 閒魂 於 2007-3-19 19:51 發表
經過一日研究,已經掌握到用 c program 量度 cpu 溫度同 hdd usage 既方法!

寫個program出黎俾大家用