原帖由 小蹴 於 2007-1-25 02:01 發表

街機哥隻有冇玩過???
#cry# 小仙女 #cry#
紅蟹跑得快還是青蟹跑得快......
等我部NDSL黎左就買
原帖由 戇男 於 2007-1-25 02:05 發表

入得過...反正改機都差唔多價錢
而家好似缺貨 唔知重有無咁平
原帖由 Enzo 於 2007-1-25 02:06 發表
行幾錢
水幾錢
買行定水好
保護貼又點計
你想平d水貨美版白色 應該係最平 而家個價應該$11xx 最新價要去到問先知 行貨應該$1280
原帖由 hktathmss 於 2007-1-25 02:23 發表
你想平d水貨美版白色 應該係最平 而家個價應該$11xx 最新價要去到問先知 行貨應該$1280
原帖由 hktathmss 於 2007-1-25 02:20 發表
而家好似缺貨 唔知重有無咁平
原帖由 戇男 於 2007-1-25 02:32 發表

聽hkcc講有返貨返左 出去睇下價 就貴都唔會好多
原帖由 hktathmss 於 2007-1-25 02:34 發表
聽hkcc講有返貨返左 出去睇下價 就貴都唔會好多
最好無加價....呢排已經勁窮...又要買MP3...如果再貴D就真係破產
在188 水1600 全部整晒 (保護貼, EZflashV or supercard or xxxx, 牛 & kingston 1gb)
行加多二百元 ~ 部機完全一樣 都係made in china 完廠保養

水機係多左個110 牛給你~ 舖頭保養
原帖由 SnoopyLL 於 2007-1-25 05:49 發表
在188 水1600 全部整晒 (保護貼, EZflashV or supercard or xxxx, 牛 & kingston 1gb)
行加多二百元 ~ 部機完全一樣 都係made in china 完廠保養

水機係多左個110 牛給你~ 舖頭保養 ...
咁熟行情
好似講要240
R4同M3DS根本係同一張,自己都可以轉
原帖由 午後之紅茶 於 2007-1-25 09:00 發表
R4同M3DS根本係同一張,自己都可以轉
聽人講開一批轉唔到了
原帖由 SnoopyLL 於 2007-1-25 05:49 發表

水機係多左個110 牛給你~ 舖頭保養 ...
但人地想買SLOT1 卡呢
原帖由 hktathmss 於 2007-1-25 04:26 PM 發表
但人地想買SLOT1 卡呢
這應該叫slot 1 對嗎 ???

我應該沒有看錯這 SLOT 1 這五個字掛

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 SnoopyLL 於 2007-1-25 19:24 發表

這應該叫slot 1 對嗎 ???

我應該沒有看錯這 SLOT 1 這五個字掛
係我錯