俾幾千銀 upgrade 架無人用的 server ...

會唔會好 on9 ?
淨係得我公司 o的同事用 FTP 來放下相 o甘 ....

P.S.
原 config:
P3 800
512mb SD Ram
120GB + 40G HDD
No CD-Rom

Upgrade config
Core Duo T2400
2GB DDR-2 667
300GB + 40GB HDD
DVDRW Drive
非常
on9#yup#
詠春
o甘決定了
台 P3 800 會用到用唔到為止, 玩 Linux 計畫無限期押後
開放下比我地用#yup#
原帖由 觀星是答案 於 2007-3-20 23:18 發表
o甘決定了
台 P3 800 會用到用唔到為止, 玩 Linux 計畫無限期押後
不如比一日時間我 KO 佢…
原帖由 閒魂 於 2007-3-20 23:24 發表

不如比一日時間我 KO 佢…
hahaha
need to use it until upgrade machine ~
俾埋我地放相
放相都要upgrade 到咁勁 r??
原帖由 ANTI@# 於 2007-3-20 23:29 發表
俾埋我地放相
I habve this plan .... after change the O/S to linux
原帖由 觀星是答案 於 2007-3-20 23:30 發表

I habve this plan .... after change the O/S to linux
原帖由 觀星是答案 於 2007-3-20 23:30 發表

咁即係慫恿我地支時你 update!
原帖由 閒魂 於 2007-3-20 23:32 發表

咁即係慫恿我地支時你 update!
I found your server support some functions that Windows cannot do the same
so I want to use linux server
玩 Linux..裝 VM 已經非常夠玩 #yup#

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
原帖由 情長仔 於 2007-3-20 23:21 發表
開放下比我地用#yup#
#cry# 小仙女 #cry#
紅蟹跑得快還是青蟹跑得快......
不如夾錢買台多合一server

不過夾錢就一定有糾紛
原帖由 ANTI@# 於 2007-3-20 23:40 發表
不如夾錢買台多合一server

不過夾錢就一定有糾紛
之後無左件事
#cry# 小仙女 #cry#
紅蟹跑得快還是青蟹跑得快......
原帖由 hktathmss 於 2007-3-20 23:42 發表
之後無左件事
unlimited liability既後果
個 server 本身都有 share 俾你地用的
只係無人用而已
原帖由 觀星是答案 於 2007-3-20 23:48 發表
個 server 本身都有 share 俾你地用的
只係無人用而已
我乜都唔知
我亦發覺我今次 update hdd 後都冇發新第一次 update 時的瘋狂情況…

睇我個簽名就知…
原帖由 閒魂 於 2007-3-21 00:09 發表
我亦發覺我今次 update hdd 後都冇發新第一次 update 時的瘋狂情況…

睇我個簽名就知…
我又係乜都唔知
証明你地專登唔睇置頂 posts ...
原帖由 觀星是答案 於 2007-3-21 00:30 發表
點名果陣已經証明左呢樣野!
原帖由 閒魂 於 2007-3-21 00:35 發表
點名果陣已經証明左呢樣野!
oh, 係 wo
都係人手置頂好 o的

by the way 幾時拎 set o野俾你玩好呢 ~
聽日再研究 ...
原帖由 閒魂 於 2007-3-21 00:09 發表

睇我個簽名就知…
係我記憶中...次次都係BC打爆機

原帖由 nissin 於 2007-3-21 00:42 發表

係我記憶中...次次都係BC打爆機
我剩係隱約記得當時個 mrtg 圖係一級樓梯上到最頂!
原帖由 觀星是答案 於 2007-3-21 00:30 發表
乜野置頂postr??
原帖由 觀星是答案 於 2007-3-20 11:10 PM 發表
會唔會好 on9 ?
淨係得我公司 o的同事用 FTP 來放下相 o甘 ....

P.S.
原 config:
P3 800
512mb SD Ram
120GB + 40G HDD
No CD-Rom

Upgrade config
Core Duo T2400
2GB DDR-2 667
300GB + 40GB HDD
DVDRW Drive ...
p3更係用來放相啦

core Duo 多數是放四仔吧
原帖由 馬高仔 於 2007-3-21 01:54 發表

p3更係用來放相啦

core Duo 多數是放四仔吧
有關係的mo
詠春