刷機 成功

2.71 -> 2.80 -> 1.5 -> 3.10OE-A -> 3.10OE-A' -> 3.10OE-A'+

明天買返張 2GB 玩下先 , 開始儲 PSP ISO

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
開放psp iso ftp#yup#
我由2.81 直落1.5 之後直上3.10OE-A'  未up 3.10OE-A'+ tim #yup#

買左隻正版mhp2 不過要返工 無咩時間玩 而且技術又要慢慢練
#cry# 小仙女 #cry#
紅蟹跑得快還是青蟹跑得快......
3.10OE-A'+ 邊到有???
屎忽鬼真係屎忽鬼
原帖由 文件夾 於 2007-3-20 23:51 發表
3.10OE-A'+ 邊到有???
中文化 #yup#

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
原帖由 Error_404 於 2007-3-20 23:52 發表

中文化 #yup#
用返英文好d 到時再升你如果用中文好似一定變磚
原帖由 hktathmss 於 2007-3-20 23:53 發表
用返英文好d 到時再升你如果用中文好似一定變磚
應該唔會 3.10OE 已經無哂保護 , 點改都得

原帖由 Error_404 於 2007-3-20 23:54 發表

應該唔會 3.10OE 已經無哂保護 , 點改都得
穩陣d好 我唔想用千幾銀博
我而家玩緊三國無雙2nd同mph2 ja
原帖由 hktathmss 於 2007-3-20 23:55 發表
穩陣d好 我唔想用千幾銀博
我而家玩緊三國無雙2nd同mph2 ja
仲有 硬降, 一定救到

原帖由 Error_404 於 2007-3-20 23:13 發表
2.71 -> 2.80 -> 1.5 -> 3.10OE-A -> 3.10OE-A' -> 3.10OE-A'+

明天買返張 2GB 玩下先 , 開始儲 PSP ISO
自己刷機 r?? r??
CHANGE
原帖由 出貓仔 於 2007-3-20 23:58 發表

自己刷機 r?? r??
#yup#
軟改

原帖由 Error_404 於 2007-3-20 23:57 發表

仲有 硬降, 一定救到
俾多幾舊就唔抵la
原帖由 hktathmss 於 2007-3-21 00:32 發表
俾多幾舊就唔抵la
所以我都係比左舊幾地改
詠春
原帖由 BlueFish 於 2007-3-21 02:52 發表

所以我都係比左舊幾地改
你咩ver r??
原帖由 hktathmss 於 2007-3-21 19:48 發表
你咩ver r??
HKB 的 T乜乜82, 之前自己up左上  v2.71
現在上左3.10OE-A
詠春