24" dell同eizo

dell=5xxx
eizo=9xxx

你地會買邊款?
原帖由 戇男 於 2007-4-8 12:45 發表
dell=5xxx
eizo=9xxx

你地會買邊款?
我對顏色辨別能力唔太好,所以俾eizo我都唔識貨
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
價錢相差大成咁…夠買兩隻 dell
原帖由 閒魂 於 2007-4-8 13:03 發表
價錢相差大成咁…夠買兩隻 dell
玩兩隻24吋
都無得咁比
平民 mon - Dell , 但色水....一般人都看得出 = 差

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
原帖由 Error_404 於 2007-4-8 16:24 發表
都無得咁比
平民 mon - Dell , 但色水....一般人都看得出 = 差
睇自己要求la

我就睇唔出la
戇大佬話諗住買eizo,但dell平幾千,佢又想將慳左果幾千買張raid卡
我的話隻眼開隻眼閉
差成4千玩埋dual mon都得
原帖由 ANTI@# 於 2007-4-8 17:38 發表

睇自己要求la

我就睇唔出la
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
我都用左 差唔多 2年
色水...真係好一般 , 隔離隻 philips 17" 都好過佢

其實 24" 宜家好多牌子都有出 , 唔係得 dell

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
原帖由 Error_404 於 2007-4-8 22:05 發表
我都用左 差唔多 2年
色水...真係好一般 , 隔離隻 philips 17" 都好過佢

其實 24" 宜家好多牌子都有出 , 唔係得 dell
但係香港唔係度度有24"賣
醫院都用 eizo, 就知幾好, 快 D 買 la
早買早享受, 遲買有排受
原帖由 驚青 於 2007-4-9 15:05 發表
醫院都用 eizo, 就知幾好, 快 D 買 la
早買早享受, 遲買有排受
我大佬都prefer eizo,不過要訂之餘又貴...dell既彩仲差過samsung...但勝在平
http://www1.ap.dell.com/content/ ... &l=zh&s=dhs

$4888 now , 要買真係快手