原帖由 電親個腦 於 2008-12-4 00:22 發表

高清 n記卡冇咁鑊 (好似係)
打埋機
同埋用開atiO:-)
加埋nvidia好似好食電O:-) O:-) O:-)
原帖由 ANTI@# 於 2008-12-4 01:15 發表

打埋機
係勁熱, 勁食電 #yup#
原帖由 ANTI@# 於 2008-12-4 01:15 發表

打埋機
48xx 的確唔錯(打機方面)O:-)

cpu 唔係撐開amd?
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
原帖由 電親個腦 於 2008-12-4 09:28 發表

其實我一路都係用intel
係c*果次賣粒amd俾我先用

同埋amd3核and4核太食電了
原帖由 ANTI@# 於 2008-12-4 12:41 發表

其實我一路都係用intel
係c*果次賣粒amd俾我先用

同埋amd3核and4核太食電了
我都無咩印象, 賣粒咩 AMD CPU 俾你
可能係 A64 3000+ / 3200+ ?
原帖由 觀星是答案 於 2008-12-4 13:05 發表

我都無咩印象, 賣粒咩 AMD CPU 俾你
可能係 A64 3000+ / 3200+ ?
3200+
P43行raid 5係唔係會好慢#question#
原帖由 電親個腦 於 2008-12-4 09:28 發表

睇HDTV用番 NV好d ga?
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
補返句:將來有可能改善

原帖由 ANTI@# 於 2008-12-4 18:13 發表
P43行raid 5係唔係會好慢#question#
無啦啦行乜鬼 raid ....
原帖由 觀星是答案 於 2008-12-4 21:14 發表

無啦啦行乜鬼 raid ....
無啦啦養多隻鬼

原帖由 nissin 於 2008-12-4 21:22 發表

無啦啦養多隻鬼
咁買一隻算:-(