聯想雙屏移動工作站W700ds多圖曝光

後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
有錢玩, 一定勁好玩
DESKTOP多個細MON我覺得實用好多~
I dunno how to say, but...... i just want to say I love you~
這個... 有沒5公斤?
原帖由 閒魂 於 2008-12-27 03:45 發表
這個... 有沒5公斤?
4.96kg
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
原帖由 電親個腦 於 27/12/2008 10:10 發表

4.96kg
我部COMPAQ 2.8KG我都覺得練緊大隻
成5KG.....一包米......點出街呀........@_@
I dunno how to say, but...... i just want to say I love you~
原帖由 Enzo 於 2009-1-1 01:22 發表

我部COMPAQ 2.8KG我都覺得練緊大隻
成5KG.....一包米......點出街呀........@_@
買得呢架機, 就有錢請個小書僮幫你拎佢出街架啦
多左個mon 有乜用
#cry# 小仙女 #cry#
紅蟹跑得快還是青蟹跑得快......
原帖由 hktathmss 於 1/1/2009 04:23 發表
多左個mon 有乜用
如果係家用MON多個小MON我覺得超有用
之前唔知邊間野話會出`
原帖由 Enzo 於 2009-1-1 04:35 發表

如果係家用MON多個小MON我覺得超有用
之前唔知邊間野話會出`
netbook output 17"/19" lol