雞箱有無好介紹?

budget大約係800內
$800 都仲雞

chieftec 我見個內籠部部機一樣既? (我指BC show佢黎個隻係其中之一)
這款$1030
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
紅豆大大你果款over左budget啦
馬高哥仔,你竟然推介GTR畀我用?

chieftec我用緊,不過真係好笨重...淨箱都over15kg
同埋清潔唔多方便,成日有d死位積塵
原帖由 戇男 於 2009-2-2 09:45 AM 發表

chieftec我用緊,不過真係好笨重...淨箱都over15kg
同埋清潔唔多方便,成日有d死位積塵 ...
GTR D箱ok架~ 不過d牛就.........  
太大塵建議用吸塵機
ANTEC CA-300 / CA-900 ?

原帖由 戇男 於 2009-2-2 09:45 發表

同埋清潔唔多方便,成日有d死位積塵 ...
差$230,但有齊風扇,不用再買
唔好揀chieftec啦....見到都好毒 (電車)

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
chieftec 就一定正架啦
大把廠 OEM 佢 o的 case ~ 不過你可以考慮下 in-win 同 casetek o既 case
特別係 in-win, 佢地 o既用料同 design 都好正

我依家屋企隻 HTPC 都係用 in-win , 行 o左 2 年都無生秀, 跟機火牛推一大推 o野都無問題
c*
香港家陣邊度仲有chieftec賣?以前黃金果檔好似執左好耐
chieftec我覺得比較唔好係佢入hdd果d 槽,好鬼易斷
我個case用左幾年,差唔多每次換hdd都會整斷一條
原帖由 戇男 於 2009-2-3 09:29 AM 發表
chieftec我覺得比較唔好係佢入hdd果d 槽,好鬼易斷
我個case用左幾年,差唔多每次換hdd都會整斷一條
你用邊個model?
原帖由 馬高仔 於 2009-2-3 13:11 發表

你用邊個model?
BX果D囉

紫色果d槽真係好易整爛架
原帖由 戇男 於 2009-2-3 11:55 PM 發表

BX果D囉

紫色果d槽真係好易整爛架
喎~ 佢果d膠又真係幾易爆下,太用力會裂