原帖由 crazy 於 2009-4-11 20:27 發表
點解會咁費架...唉唉....仲以為千幾元都會有...
點知個日去先達見到成2千幾就黎3千...唉唉
日本當地就得
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
原帖由 crazy 於 2009-4-11 23:19 發表
咁貴...function又少...
賣點只有一個令字..T^T"
唉...
靚都可以一個功能
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
原帖由 firework 於 2009-4-16 06:22 發表

3幾乎所有日本機都用唔到
一係雙機

原帖由 crazy 於 2009-4-16 19:59 發表
...有$時我會試試
日糸機+Nokia 1209/moto w156
都唔係好貴

原帖由 crazy 於 2009-4-18 14:07 發表

3XXX!!!!! 小女子比唔起xx(
學is 咁講梗係人地出