到我要nokia機啦

我部機壞左
可幫下香港market 呢~~

me 是SE 粉c
我係SE 粉絲

但用緊nokia 機
買架新 lor .... 做咩收二手機
原帖由 I.S. 於 2009-4-25 20:45 發表
我係SE 粉絲

但用緊nokia 機
我是moto 粉絲

用緊moto 機
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
原帖由 電親個腦 於 2009-4-25 22:03 發表

我是moto 粉絲

用緊moto 機
唔怪之得你咁煤啦,motorola 中文鞋音叫無得撈啦
CHANGE
原帖由 出貓仔 於 2009-4-25 23:03 發表

後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team

呢世都要放棄呢個牌子
詠春
原帖由 BlueFish 於 2009-4-26 00:39 發表

呢世都要放棄呢個牌子
啱啱先買了部新

原帖由 I.S. 於 2009-4-25 08:45 PM 發表
我係SE 粉絲

但用緊nokia 機
how come.....#question#
近日係3換左隻6500S幾好用

我想講我第一次聽呢句鞋音係我個阿sir 講..當時我覺得佢好有童心..好似小朋友先會咁玩
原來貓仔你都係咁
在大世界下浮沉,但不失純真的心