[出售] AOpen MODT 準系統 [5-May-2009 23:30 完]

唔好話我又唔同你地講啦 ~

AOpen idid i345 準系統
包括底板, 火牛, 機殼, CPU cooling
http://www.diyzone.cn/news/view_20.html

機箱同配件一律無用過
只用過火牛, 底板同 Heatsink

$700
不議價送 40GB 2.5" SATA HDD + 1GB DDR2-800 (即係加 CPU 架機就用得)

限 QuarryBay MTR / Wong Tai Sin MTR 交收
#question# 睇標精電視得唔得
會唔會lag
善惡喜惡皆執著 到頭南坷一夢中

原帖由 情長仔 於 2009-5-4 21:22 發表
#question# 睇標精電視得唔得
會唔會lag
i945 無硬解
你買粒勁少少 o既 Dual core CPU (T5600 / T7200) 行軟解應該可以 o既
行notebook cpu ?
好抵wo
原帖由 I.S. 於 2009-5-4 22:02 發表
行notebook cpu ?
好抵wo
無錯, 我不嬲都喜歡將 o的 o野賤賣益街坊
反正放 o係我度唔用只會白白消耗佢 o既青春 #yup#

btw, 隻 o野仲有 warranty 的
原帖由 觀星是答案 於 2009-5-4 22:05 發表

無錯, 我不嬲都喜歡將 o的 o野賤賣益街坊
反正放 o係我度唔用只會白白消耗佢 o既青春 #yup#

btw, 隻 o野仲有 warranty 的
你搞到我好想要
原帖由 I.S. 於 2009-5-4 23:10 發表

你搞到我好想要
我拎出來賣就係搵人要 #yup#