可愛的中文字體…

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
D字真係好睇
細粒時就慘 d
oh!? 幾好wo!
自私的我不配得到所有
個產同個內字
原帖由 nissin 於 2009-5-5 19:05 發表
個產同個內字
好眼
份字同牠字
因為天生係日文字黎…所以係有 d 字唔見左…
鬼鬼~~ office 可唔可以用到??
原帖由 SnoopyLL 於 2009-5-6 02:29 發表
鬼鬼~~ office 可唔可以用到??
無話唔得既…
原帖由 閒魂 於 2009-5-6 03:11 AM 發表

無話唔得既…
唔該晒。。。。 我 down左~ 但係唔識點可以用到
開word 時搵唔到個呢個fonts..我已放左係fonts 個個folder..
原帖由 SnoopyLL 於 2009-5-7 01:32 發表

唔該晒。。。。 我 down左~ 但係唔識點可以用到
開word 時搵唔到個呢個fonts..我已放左係fonts 個個folder..
解壓了沒 #whistle#
我唔知丫~~ 我download 完 個look  唔似rar or zip....
我唔識解丫@@
原帖由 SnoopyLL 於 2009-5-8 00:22 發表
我唔知丫~~ 我download 完 個look  唔似rar or zip....
我唔識解丫@@
7-zip解到
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
什麼是7zip??

原帖由 SnoopyLL 於 2009-5-8 00:22 發表
我唔識解丫@@
我以為 winrar 開到
原帖由 SnoopyLL 於 2009-5-8 00:29 發表
什麼是7zip??
http://www.7-zip.org/
我用 7zip 後…都兩年無用過 rar 了
一來免費…
二來壓縮度更高…
三來有 64bit OS support…
四來 multi thread(我轉果陣 RAR 呢方便仲未完美…之前甚至無)
五來解壓速度比最高壓縮的 rar 快,而且與壓縮度無關,甚至是越高壓縮率解壓越快…
但壓縮則比較慢…太變態的設定可以使 lzma 壓得非常慢
7ZIP的icon太7, 令我唔想用
原帖由 kelvinlok 於 2009-5-8 00:46 發表
really 7
原帖由 閒魂 於 2009-5-8 12:40 AM 發表

http://www.7-zip.org/
我用 7zip 後…都兩年無用過 rar 了
一來免費…
二來壓縮度更高…
三來有 64bit OS support…
四來 multi thread(我轉果陣 RAR 呢方便仲未完美…之前甚至無)
五來解壓速度比最高壓縮的 rar 快, ...
ic ~~ so you should let c★★ know ~~
and ask him put it at c★★ xp
原帖由 kelvinlok 於 2009-5-8 00:46 發表
我唔否認佢 7 個 WinRAR 好多
原帖由 閒魂 於 2009-5-8 00:50 發表

回頭是岸, 轉返winrar啦
原帖由 kelvinlok 於 2009-5-8 00:51 發表

回頭是岸, 轉返winrar啦
幾乎不可能
反正用壓縮工具都係 90% right click add to archive 或者 extra to ...
個 icon 係咩樣我先唔得閒理
原帖由 閒魂 於 2009-5-8 00:55 發表

幾乎不可能
反正用壓縮工具都係 90% right click add to archive 或者 extra to ...
個 icon 係咩樣我先唔得閒理
3.9 x64喎
原帖由 kelvinlok 於 2009-5-8 00:56 發表

3.9 x64喎
1 2 5 點

最初整 RAR 果個己經死左喇…
原帖由 閒魂 於 2009-5-8 00:50 發表

冇得否認
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
原帖由 閒魂 於 2009-5-8 00:40 發表
越高壓縮率解壓越快
依個真係唔知

kakakakaka
原帖由 SnoopyLL 於 2009-5-8 01:10 發表
kakakakaka
CHANGE

唔該晒鬼鬼~~~