想砌部動物機

係大學用bt係咁俾人ban
原帖由 ANTI@# 於 2009-5-23 08:09 發表
係大學用bt係咁俾人ban
O甘你打算拎返屋企 BT 完再 FTP 返 hall ?
原帖由 觀星是答案 於 2009-5-23 09:51 發表

O甘你打算拎返屋企 BT 完再 FTP 返 hall ?
#yup#

最緊要平
其實好唔好有個大harddisk做埋file server#question#
原帖由 ANTI@# 於 2009-5-23 10:52 發表

#yup#

最緊要平
其實好唔好有個大harddisk做埋file server#question#
平同大 harddisk 有衝突
如果你想盡平, 就應該廢物利用 + 收二手 O野
原帖由 觀星是答案 於 2009-5-23 11:05 發表

平同大 harddisk 有衝突
如果你想盡平, 就應該廢物利用 + 收二手 O野
如果係file server
咁就唔駛太平

我有粒AXP 2600+
但係冇ram
DDR-400 / 256mb x 2 有無興趣 ?
原帖由 觀星是答案 於 2009-5-23 14:50 發表
DDR-400 / 256mb x 2 有無興趣 ?
其實有
因為之前果兩條送左俾人
有冇socket 462細版#question#
我有塊ABIT 大板
但係又好似冇display
原帖由 ANTI@# 於 2009-5-23 21:13 發表

其實有
因為之前果兩條送左俾人
有冇socket 462細版#question#
我有塊ABIT 大板
但係又好似冇display
MATX 沒有了, 有都俾閒魂 sir 拎晒去
by the way, 要唔要機箱 ? 不過係 Full ATX Mid Tower (即係同 coolermaster CM-590 差唔多 size)
原帖由 觀星是答案 於 2009-5-23 23:09 發表

MATX 沒有了, 有都俾閒魂 sir 拎晒去
by the way, 要唔要機箱 ? 不過係 Full ATX Mid Tower (即係同 coolermaster CM-590 差唔多 size)
唔駛了
我都有個
我有張9600唔要....
原帖由 bond 於 2009-5-25 13:33 發表
我有張9600唔要....
免費放去二手區
CHANGE
我有部 Mobile athlon XP 1400+ 連 RAM,加 HDD 或手指 linux 就用得

仲有台舊 server

有興趣就自黎抬走佢…
原帖由 閒魂 於 2009-5-26 03:03 發表
我有部 Mobile athlon XP 1400+ 連 RAM,加 HDD 或手指 linux 就用得

仲有台舊 server

有興趣就自黎抬走佢…