平賣 lenovo ThinkCentre A55 SFF desktop (MATX)

規格:
MATX / Low-Profile
Celeron D 3.2GHz
2GB DDR-2 Ram
i946GZ + ICH7 Chipset
Onboard GMA-3000 Display
160GB SATA-2 HDD
DVDRW Drive
Floppy Drive
正版中文 Vista Home Basic 連 Recovery CD

$600
即買即用, 相侯補
幾多成新
有興趣
幾多成新
有興趣
csc 發表於 2009-6-29 19:09
非常新
因為我早幾日成架爆散晒清塵
我夜 o的影相俾你自己睇下
我即食唔該
睇相先啦
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
仲有就係, 架機已 out warranty
已 check HDD 同 rewriter 100% 無問題 (無 Bad Sector, 可 read / write)
做完 recovery 同埋 Bo 過機

所以係無私保 + 架機太重, 煩請去黃大仙 MTR 交收 ....
大家有無問題 ?
還有位再加多隻HD嗎
有興趣
詠春
Small Form Factor, 只可入一隻 HDD
c*
如有其他人要給他好了.
因她不要...
c*
如有其他人要給他好了.
因她不要...
csc 發表於 2009-6-29 23:36
CHANGE
C* 有多套
CHANGE
C* 有多套
出貓仔 發表於 2009-6-29 23:47
this is only one
你要就快手, 佢好阻我地方
this is only one
你要就快手, 佢好阻我地方
觀星是答案 發表於 2009-6-29 23:50
唔係我要的,要問問家姐
anti 唔係食左咩
CHANGE
唔係我要的,要問問家姐
anti 唔係食左咩
出貓仔 發表於 2009-6-29 23:53
佢話食 o個陣都未知架機咩樣
一陣抬俾佢佢唔 o岩用又好似 "質" 佢要 o甘
佢話食 o個陣都未知架機咩樣
一陣抬俾佢佢唔 o岩用又好似 "質" 佢要 o甘
觀星是答案 發表於 2009-6-29 23:56
家姐話要,如果anti 唔岩既就我上啦~~!
CHANGE
15# 觀星是答案
甘anti不要我先要la
詠春
家姐話要,如果anti 唔岩既就我上啦~~!
出貓仔 發表於 2009-6-29 23:58
好啦, 我地等多一日, 佢唔浦頭就俾你啦 ~
15# 觀星是答案
BlueFish 發表於 2009-6-29 23:59
排第三
CHANGE
排第三
出貓仔 發表於 2009-6-30 00:03
15# 觀星是答案
BlueFish 發表於 2009-6-29 23:59
佢裝唔到多隻 HDD 你都要 ?

佢裝唔到多隻 HDD 你都要 ?
觀星是答案 發表於 2009-6-30 00:35
我有隻250G SATA, 做ftp都夠用的了, 現在個ftp都是一隻160G HD only
不過不知道直放會不會加深HD的死亡率
詠春

我有隻250G SATA, 做ftp都夠用的了, 現在個ftp都是一隻160G HD only
不過不知道直放會不會加深HD的死亡率
BlueFish 發表於 2009-6-30 00:37
打橫打直放都無開係
by the way, 呢隻 case 有把 fan 直吹 HDD 的
不過如果你係用來做 server, 我就唔係好建議你要了 .....
你要明白, 佢係 Celeron D 3.2GHz

真係會半夜突然 fan full speed 的 .....
不過如果你係用來做 server, 我就唔係好建議你要了 .....
你要明白, 佢係 Celeron D 3.2GHz

真係會半夜突然 fan full speed 的 .....
觀星是答案 發表於 2009-6-30 00:57
除了Celeron D 3.2GHz, 重有乜形號會甘?
詠春
please read the photo
呢隻 heatsink 上面有導風罩, 下面係全銅 heatpipe, 用 o既散熱油係有鈍銀的 AS-5
風扇係 delta PWM 暴力扇

5 秒內可以由 100'C 降到 60'C .... 風扇嘈音 .... 最高 45db (full speed 時) <- 最低 11db
P.S. 75'C 會行 full speed

除了Celeron D 3.2GHz, 重有乜形號會甘?
BlueFish 發表於 2009-6-30 01:02
P-D, P4 呢類

轉用 E21xx 就無問題
please read the photo
呢隻 heatsink 上面有導風罩, 下面係全銅 heatpipe, 用 o既散熱油係有鈍銀的 AS-5
風扇係 delta PWM 暴力扇

5 秒內可以由 100'C 降到 60'C .... 風扇嘈音 .... 最高 45db (full speed 時)  ...
觀星是答案 發表於 2009-6-30 01:04
即係會半夜突然 fan full speed 是因打風扇太勁?
呢部快 or AMD 3200+X2 快
詠春
即係會半夜突然 fan full speed 是因打風扇太勁?
呢部快 or AMD 3200+X2 快
BlueFish 發表於 2009-6-30 01:11
會唔會 full speed 視乎你做緊咩同埋環境有幾熱 (開住冷氣俾佢就應該無問題)

3200+ 應該無 X2 吧?
不過 Celeron D 係 P4 核心, 唔夠 Althon 64 快的
我食