抵不抵用呢?

$290一套
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
dell kb 好易壞..
個KEYBOARD我有....不過唔駛$既
dell kb 好易壞..
月金 發表於 2009-7-3 10:22
我隻USB用左好多年都冇壞過
買了,十分平宜,不過隻藍芽接收棒不是dell原裝那支,
也沒有CD軟件跟,[要在dell下回]
有一年保用,藍芽鍵盤和滑鼠是羅記OEM產品,
如用緊m記無綫套裝,可能要重裝xp先用到
我隻USB用左好多年都冇壞過
咚記 發表於 2009-7-3 19:39
我隻 kb 過左一年就有幾隻制唔得
我套mouse 同keyboard 都壞左.....
有冇咩好介紹
我套mouse 同keyboard 都壞左.....
有冇咩好介紹
I.S. 發表於 2009-7-4 00:32
這套還試緊,感覺不太差,
我在展昇買的,算是全新,除了那BT接收棒不是,
$290有藍芽鍵盤和滑鼠,倉頡碼貼紙同藍芽接收器,都幾抵用,
在EPC團購要$590
食電量應比RF大,
如買,幾得看清是否齊野和鍵盤的制是否齊全,[我見有套少了音量那個圓制]
$290有藍芽鍵盤和滑鼠,倉頡碼貼紙同藍芽接收器,都幾抵用,
在EPC團購要$590
食電量應比RF大,
如買,幾得看清是否齊野和鍵盤的制是否齊全,[我見有 ...
紅豆 發表於 2009-7-4 01:05
我唔想食電
在EPC團購要$590
食電量應比RF大,
如買,幾得看清是否齊野和鍵盤的制是否齊全,[我見有 ...
紅豆 發表於 2009-7-4 01:05
EPC團購要$590
CHANGE
EPC團購要$590
出貓仔 發表於 2009-7-4 02:55
Dell Bluetooth Keyboard & Mouse Set, Bluetooth 2.0, receiver可連接多達 7 個裝置, 範圍 10 M 。
新增 FN 128 位元無線加密。設計用來避免來自其他無線裝置的干擾,
有手枕, English only: 團購價 HKD590
http://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?tid=1212841

正價是要$6xx的,不過展昇有批特價貨,
BT好過Wifi KB&Mouse
詠春
BT好過Wifi KB&Mouse
BlueFish 發表於 2009-7-5 19:36
距離遠些,支藍芽可同時連接7樣野,
pc過pc也幾方便,