AION 連 login 都要排隊....

真係多人玩成 O甘 !?
好似超多人玩
但遲下話收費
好似超多人玩
但遲下話收費
馬高仔 發表於 2009-7-9 01:01
唔緊要, 我同 O的同事過下手癮 O者
想去 7 仔買隻碟返公司燒, 都竟然賣晒 ....
quarry bay 係一個 office 區, 點可能會有人買 game 碟, 仲要 3 間 7 仔都賣晒
O甘我唯有 B 啦 .... 好在, 7GB file, 一陣就 B 完
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
....... 我仲d/l ... …緊 ~    

>_< d/l 完又到更新。。。 唔知幾時先可以更新完。。。。。

成日都無啦啦~ 話connect 唔到server ..... 即係點喎~~
>_< d/l 完又到更新。。。 唔知幾時先可以更新完。。。。。

成日都無啦啦~ 話connect 唔到server ..... 即係點喎~~
SnoopyLL 發表於 2009-7-10 04:07
公起晒
即係點丫~~ 點解有error 丫
update DirectX 9.0c
online game...?!
好耐已經無玩

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
thank you c*
有玩的.. 請問你們在哪個server ....

我在"艾瑞爾"
下!? 冇得買=.=? 我就係唔想dl...可能會好慢的說...
自私的我不配得到所有
我 O係 提亞馬特
lag 到爆。。。。 我睇到快暈。。。
行一條路。。 行五次>_<

我終於明白點解wow... 可以生"全" 咁耐
lag 到爆。。。。 我睇到快暈。。。
行一條路。。 行五次>_<

我終於明白點解wow... 可以生"全" 咁耐
SnoopyLL 發表於 2009-7-14 23:26
行路 lag 已經好俾面

唔知你有無打過 O的 online game, 係你開始走去打怪, 之後發現你自己同佢都唔多扣血, 再打多十秒, 你突然心臟病發, 釘 O左 ....
呢 O的場面先經典
又排隊啦 ! 我 O既青春呀 ....
我只能玩(香港時間)深夜團 ~~  
你玩乜野角色丫~ 我玩緊補c~~ 都ok 但仲係好多野唔明~ d中文字好深~哈哈

以前玩開法c~~ 原來補c都幾好~ 但係mp 就好鬼快用完~
我想問呢~~ 係咪打"/坐下" 就會回hp&mp ?
我見到d人坐同我坐唔一樣既~
我只能玩(香港時間)深夜團 ~~  
你玩乜野角色丫~ 我玩緊補c~~ 都ok 但仲係好多野唔明~ d中文字好深~哈哈

以前玩開法c~~ 原來補c都幾好~ 但係mp 就好鬼快用完~
我想問呢~~ 係咪打"/坐下" 就會回hp&mp ?
我見 ...
SnoopyLL 發表於 2009-7-16 22:54
我依家都用緊法師, mp 係打完一隻就用一半, 打勁少少 O既可能會用晒
坐低 (按 [ , ] <- comma ) 會回快 O的, 不過依家好多 NPC 都會抗魔法, 超惡打
thank you C☆★~~
我補人補到無晒魔~~
自己打怪~~ 打3-4隻怪就更快無晒~~

唔該晒^^
thank you C☆★~~
我補人補到無晒魔~~
自己打怪~~ 打3-4隻怪就更快無晒~~

唔該晒^^
SnoopyLL 發表於 2009-7-17 19:31
oh, 完來法師 Lv 13 之後可以學新 O野
對自己施法, 回 hp 同 mp 都會快 O的 (叫大地長袍)
oh, 完來法師 Lv 13 之後可以學新 O野
對自己施法, 回 hp 同 mp 都會快 O的 (叫大地長袍)
觀星是答案 發表於 18-7-2009 12:07 PM
need DP 2000....if you die.... no DP is not function ><