打Bio5一長玩就黑畫面....

請問咩解救
張DISPLAY 係唔係有D問題
熱得濟?
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
4850正常幾多度GA
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
3# JVCABC
for ref. only

http://www.mobile01.com/topicdet ... p;t=1144900&p=1
電親個腦 發表於 2009-9-26 20:59
睇黎我OVER左D....
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
誇了點, 買D補品

誇了點, 買D補品
電親個腦 發表於 2009-9-26 23:13
有邊隻好AR
e款如何??
http://www.pcbulb.com/index.php? ... mp;products_id=1778
7# JVCABC
有D 廠唔一定係公板設計

未必啱, 要問鋪

而家D DISPLAY,尼個溫度叫正常......
我張8600GT都65C
I dunno how to say, but...... i just want to say I love you~
而家D DISPLAY,尼個溫度叫正常......
我張8600GT都65C
Enzo 發表於 2009-9-27 02:02
不是嗎
個時用66GT 45度左右都係
70 度其實唔熱
o的 GeForce 8800 係過百度的

有 o的靜音 4350 都 90 度以上
可惜是 0%activity 100% fan speed 都70度

一去100% ACTIVITY

o甘係時候換 case, 根本係個環境太熱 ~
o甘係時候換 case, 根本係個環境太熱 ~
觀星是答案 發表於 2009-9-27 13:15
係WOR, 可能連粒U 都受影響

個CASE虛有其表
咁樣會唔會正常D
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
你第一張100% fan speed都成70度,肯定有問題喇

今天天氣67度偏熱少少,你打機如何
你第一張100% fan speed都成70度,肯定有問題喇

今天天氣67度偏熱少少,你打機如何
杰仔 發表於 2009-10-13 17:16
85左右
18# JVCABC
唔黑就算

我用 Geforce GTX 275 玩生化危機 5 都無問題...
4850 同 275 個 heatsink 差幾遠 ?