casing... 放毒

近排經常去 epc 吸毒..所以今日就敗左幾樣野返黎

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
A fan, Wing 12 ....
d 線原來真係好亂...之前唔覺的    
搞左 N 個鐘之後...
你堅要執下 o的線 wo
仲有, 買 Win12, A Fan 都唔換個 CPU heatsink !?
改左三入 ( 前二,底入風)  , 三出 (後, 頂二)
機正面
側面...塊側板拎左去開透明板,未有得羅...
價錢:
綠 UV wing 12 : $128
A 扇 綠led  X 2 : $ 70
12V UV led 一排 : $48
開側板 : $180
搞咁多野...為的是一個靚字,值唔值..我就話一定唔值..但好玩~
你堅要執下 o的線 wo
仲有, 買 Win12, A Fan 都唔換個 CPU heatsink !?
觀星是答案 發表於 2009-10-26 02:27
已經執得好靚仔下...火牛出既所有線已經走哂底板後面
至於 cpu hs..而家我 oc 左 20% + 低電壓行..
無乜必要換 hs 呢...
主要原因都係唔想「有坐山晌粒 cpu 上面」
小先生。。。 請問~~~~
pci-e 個舊乜野黎丫?
小先生。。。 請問~~~~
pci-e 個舊乜野黎丫?
SnoopyLL 發表於 2009-10-26 08:05
Sound card
小弟都有三隻Wing12

個DIYForce LED你放在哪?
我都想買

我都想買
杰仔 發表於 2009-10-26 12:21
呢個月仲未完結 wo
你唔係想買 o野呀麻 ?

我都想買
杰仔 發表於 2009-10-26 12:21
機頂近靠透明板位置
補張清小小既相..
前面頂瓜瓜
後面小喇叭
好快你全機箱都是Wing12、Wing14(coming soon)
毒爆你!
德國 ?
德國 ?
silaimo 發表於 2009-11-1 05:00 PM
重點是PWM

最貴可達2000rpm
其實在1500rpm已經有明顯嘈音
但聽說Full Loading很多時最多都只需要14xx rpm
其餘在低轉數下運行,十分靜

最強之處是任同轉速下,風壓的確十分勁