FRG33 成了孤兒仔, 未見有 FGR33 上 FRG83

另外
FRG83 係 beta 定係 released version ?
今朝開始已有人收到OTA
我自己就手動UPDATE左
天下布武 發表於 2010-9-24 23:26
我想過多 2 日睇下仲有無人收到 OTA
手動又係唔得
又無OTA 吹脹
神行太保 發表於 2010-9-25 19:19
你架機好似好有問題 wo
我都已經手動 update O左

OTA 無 O甘快, 要排下隧架 ma
係上次都唔可以用UPDATE, 要用PASSIMG成個RECOVERY
神行太保 發表於 2010-9-25 20:49
你係成個 ROM 去返 ERD79 定用 update any version to FRF91 ?
用rom去85
神行太保 發表於 2010-9-26 11:50
85 ? 正常應該係會再上 FRF91 架 wo
之後唔知等幾耐先有OTA
神行太保 發表於 2010-9-27 00:03
即係 OTA 裝到 ?
Yup
Can't manual update
神行太保 發表於 2010-9-27 21:04
o甘你等 OTA 啦
架機可能有 hardware 問題
不如拎去 htc check 下啦
SEND左EMAIL 去HTC 問佢地答我無收過咁既CASE~~佢地D CS~留到未解決問題~~就係EMAIL 到講已回覆及解決問題
神行太保 發表於 2010-9-30 00:35
即係答唔到, case closed
拎去整吧
點睇個 HBoot version ?
佢地今日問我HBOOT VERSION, 話0.33.0012 係ROOT了機,未ROOT是0011尾,拿上去整如果CHECK到有 UNLOCK會收$
神行太保 發表於 2010-9-30 12:04
我無 root 過都係 0.33.0012
都係 O個句, 拎去整, 最好等到 OTA update 時死, 就拎去俾佢整
收返架機時, check 清楚係咪 FRG83