買了對 DDR400

新 RAM 果然易超好多
隨便超 ~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
老強無幸福
ram 保養....係 lifetime , 同我捱返 3 -4 年
壞左, 無哂貨換 , 最多加錢換其他野 #vamp#

ram 唔洗錫住用

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
DDR幾多? how much#question#
詠春
原帖由 BlueFish 於 2007-4-15 01:26 發表
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
原帖由 BlueFish 於 2007-4-15 01:26 發表
Samsung DDR-1 400 原裝 1GB    $515
應該係 DDR-1 底價了 , 無得再跌 , 以後只有升 #vamp#

以前條 Kingston 上到 DDR 405 已經收皮....
舊制程真係唔得

我對 ram 最多可以去到 253MHz (DDR506)
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 觀星是答案 於 2007-4-15 09:07 發表

我對 ram 最多可以去到 253MHz (DDR506)
長超 ?

原帖由 Error_404 於 2007-4-15 14:07 發表

長超 ?
係呀, 粒 O 仔同對 ram 都未到極限
反而底板粒 NF4 Ultra 就唔得了

要 set 低個 HTT 去到 4X 先得 ....
原帖由 Error_404 於 2007-4-15 01:29 發表
Samsung DDR-1 400 原裝 1GB    $515
應該係 DDR-1 底價了 , 無得再跌 , 以後只有升 #vamp#
看來我要買, 吾係玩Vista吾夠ram....好易out
詠春
原帖由 BlueFish 於 2007-4-15 21:47 發表

看來我要買, 吾係玩Vista吾夠ram....好易out
慘得過我以前用512MB黎行VISTA