尼期有無d~5k o既notebook介紹

唔駛勁,只要順同信得過

I dunno how to say, but...... i just want to say I love you~
Dell
Toshiba L30
聯想 R吾知幾多
詠春
原帖由 BlueFish 於 2007-4-16 02:01 發表
Dell
Toshiba L30
聯想 R吾知幾多
3 隻都用唔過, 要撞下手神
原帖由 觀星是答案 於 2007-4-16 09:48 發表

咁有乜好提議

後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
原帖由 電親個腦 於 2007-4-16 10:51 發表

咁有乜好提議
無 wo ~
加多 1k 會好好多了
原帖由 觀星是答案 於 2007-4-16 11:23 發表

無 wo ~
加多 1k 會好好多了
我想知
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
原帖由 電親個腦 於 2007-4-16 11:35 發表

我想知
6k 可以買到 Lenovo 3000 的中檔機啦
Dell 都買到好少少的 model 了
原帖由 觀星是答案 於 2007-4-16 09:48 發表

5千樓下係甘上下
詠春
原帖由 觀星是答案 於 2007-4-16 13:03 發表

品質好過5K機#question#

原帖由 觀星是答案 於 16/4/2007 13:03 發表

dell 有冇model no#
6k好o既話唔係問題
I dunno how to say, but...... i just want to say I love you~
Lenovo 3000好過IBM R60#question#

原帖由 電親個腦 於 2007-4-17 00:30 發表
Lenovo 3000好過IBM R60#question#
我應該點答你好呢 .... ?
原帖由 觀星是答案 於 2007-4-17 00:31 發表

我應該點答你好呢 .... ?
品質方面

唔計配置和C/P

原帖由 電親個腦 於 2007-4-17 00:52 發表

品質方面

唔計配置和C/P
o甘應該 R60 好少少
不過 R60 係極重身 !
7000 又可以買 IBM 咩機?
原帖由 閒魂 於 2007-4-17 18:28 發表
7000 又可以買 IBM 咩機?
R60

我見 R60 都好多分支,睇到有 d 亂…
原帖由 閒魂 於 2007-4-17 18:35 發表
我見 R60 都好多分支,睇到有 d 亂…
底板是一椒的, 不同的是 CPU , ram size, CD-ROM type 等

by the way, 如果二手 notebook 都 ok, o甘就可以等 o的二手 X60 / T60
有 o的人會 Core Duo 換 Core 2 Duo 而唔要架機的
呢兩架機又點睇?
原帖由 閒魂 於 2007-4-17 23:41 發表
呢兩架機又點睇?
邊 2 架機 ? X60 / T60 ???
呢兩架機又點睇?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
notebook 都係 intel 穩陣
不過我個人覺得 v3224au 抵 d
所以叫左佢買 amd
原帖由 閒魂 於 2007-4-18 00:07 發表
不過我個人覺得 v3224au 抵 d
所以叫左佢買 amd
係底 o的 ~ 不過始終都係個心結解唔開 ....
Desktop 可以用 AMD, notebook 就真係 ....
原帖由 特警仔 於 2007-4-18 01:02 發表
http://www.sonystyle.com.hk/ss/product/vaio/vgn_tx56gn_w.jsp

年尾應該會買呢個系列
講緊平價機
詠春
原帖由 BlueFish 於 2007-4-18 01:37 發表

講緊平價機
Sunny 係賣個樣靚
一定唔會平
用來做 o野, 講穩陣, down-tim 少, 買 "擒 pat", I 記 or 日本 F 品牌就無死

要平到無朋友, 純 config 跟價格比好
就一定係 "diu" 同 "你老毛" o既天下
d 名真係正  
  雕 你老無
買左compaq v3000