C&C3終於可以1vs2

C&C3我終於練到可以1vs2了.

用NOD打外星人.

之後會向1vs3挑戰.

有無用vlan 打過 #question#
原帖由 SBB 於 2007-4-19 11:57 發表
C&C3我終於練到可以1vs2了.

用NOD打外星人.

之後會向1vs3挑戰.

有冇咁勁呀??

我同我個fd 2 vs 1 hard Scrin AI (turtle), 佢係咁派d類似Starcraft既carrier物體同d三腳雞黎屈機啊。
原帖由 月金 於 2007-4-19 12:03 發表
有無用vlan 打過 #question#
#yup#
原帖由 Oatrina 於 2007-4-19 12:10 發表

有冇咁勁呀??

我同我個fd 2 vs 1 hard Scrin AI (turtle), 佢係咁派d類似Starcraft既carrier物體同d三腳雞黎屈機啊。
係呀,我吹水的,我無咁勁的,我很弱雞的.

我其實1個都打唔掂....

原帖由 herman 於 2007-4-19 12:10 發表

#yup#
搵日一齊  pc #yup#
原帖由 月金 於 2007-4-19 12:40 發表

搵日一齊  pc #yup#
你地玩老正定係玩老翻?
原帖由 SBB 於 2007-4-19 12:42 發表

你地玩老正定係玩老翻?
原帖由 月金 於 2007-4-19 12:43 發表

2個都係vlan嗎?
第一二波攻勢最難捱.

捱過左就成仙了.

我唔係打龜縮的.

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
到我反擊時,先打低外星人先.

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我呢場唔係單單挑戰兩個外星人,而係挑戰GDI+外星人.

玩EA呢個Engine既戰略Game,就算係Lord of the Ring I及II,我都係操到自己起碼可以 vs 2個player,
可以問下unun,佢之前成日同某同事聯軍去挑我機.

如果我得閒有時間,其實我都有d想去出面玩下比賽.
原帖由 SBB 於 2007-4-19 13:37 發表
我呢場唔係單單挑戰兩個外星人,而係挑戰GDI+外星人.

玩EA呢個Engine既戰略Game,就算係Lord of the Ring I及II,我都係操到自己起碼可以 vs 2個player,
可以問下unun,佢之前成日同某同事聯軍去挑我機.

如果我得閒有時間,其實 ...
輸左就話人唔係用常規軍隊
原帖由 kelvinlok 於 2007-4-19 13:39 發表

我發c&c 3既hard已經勁過lord of the ring d brutal...

d電腦好似cheating咁....
原帖由 kelvinlok 於 2007-4-19 13:39 發表

你果次都係果一之,用隻CApture既怪獸打我o者.

你就咁用正規軍打得電我先啦.
原帖由 Oatrina 於 2007-4-19 13:47 發表
原帖由 SBB 於 2007-4-19 13:42 發表

你果次都係果一之,用隻CApture既怪獸打我o者.

你就咁用正規軍打得電我先啦.
win到就得Z_Z
原帖由 月金 於 2007-4-19 13:48 發表

原帖由 kelvinlok 於 2007-4-19 13:50 發表

win到就得Z_Z
那麼下次你1 vs 1吧.

#vamp# 
原帖由 Oatrina 於 2007-4-19 13:41 發表

我發c&c 3既hard已經勁過lord of the ring d brutal...

d電腦好似cheating咁....
Hard佢係無cheating的.