請問~ Window Defender & IE 7 線上網路釣魚

請問~~ 呢個 window defender 有無用丫 #question#  洗唔洗install 定 uninstall 佢 #question#

仲有呢~ 我開左IE7 無啦啦有個叫線上網路釣魚 呢個用唔用佢好丫 #question#
原帖由 SnoopyLL 於 2007-4-19 21:19 發表
請問~~ 呢個 window defender 有無用丫 #question#  洗唔洗install 定 uninstall 佢 #question#

仲有呢~ 我開左IE7 無啦啦有個叫線上網路釣魚 呢個用唔用佢好丫 #question# ...
防間諜

防偽造網站
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
原帖由 電親個腦 於 2007-4-19 09:27 PM 發表

防間諜

防偽造網站
我都知丫 但係。。。 即係洗唔洗用佢丫
原帖由 SnoopyLL 於 2007-4-19 21:34 發表

我都知丫 但係。。。 即係洗唔洗用佢丫
有防護好過冇防護
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
原帖由 電親個腦 於 2007-4-19 22:31 發表

有防護好過冇防護
唔用好D.....咁樣先有魚餌

3272-8121-6997-5262
咁係咪即係用好丫
原帖由 SnoopyLL 於 2007-4-22 00:04 發表
咁係咪即係用好丫
用左安全d
詠春
原帖由 BlueFish 於 2007-4-22 01:45 發表

用左套安全d
CHANGE