部wii買左3星期就.............

放左
d game唔o岩我呢d老人家玩
我都開始鋪塵

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
我都好耐冇玩過
wii d game唔襟玩
好快悶
原帖由 igniz 於 2007-5-6 15:13 發表
wii d game唔襟玩
好快悶
有冇玩One piece 先 #question#
無得online 係差d , 好難下下都叫人一齊同你玩

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
原帖由 Error_404 於 2007-5-6 15:17 發表
無得online 係差d , 好難下下都叫人一齊同你玩
遲d 有得Online la #yup#
有Call of heroes 同Mario Striker #yup#
根本nds同wii都係好快玩到悶
I dunno how to say, but...... i just want to say I love you~
原帖由 Enzo 於 2007-5-6 21:15 發表
wii +30隻老番+bio 0正版(買100$)+1 GC手掣(買45$)
放左2500$

[/URL]
總諗住一考完試就即刻去買,咁買唔買好
原帖由 ziv 於 2007-5-6 22:19 發表
買完再放

原帖由 ziv 於 2007-5-6 22:19 發表
搵下呢度有冇人放

個個口味都唔同....
原帖由 Enzo 於 2007-5-6 21:15 發表
NDSL 好玩 #yup# #yup#
wii 好玩 #yup# #yup#

回復 #14 I.S. 的帖子

ndsl近期會買#yup#
wii等行貨出o左先買水貨#yup#
原帖由 I.S. 於 2007-5-6 22:25 發表

搵下呢度有冇人放

個個口味都唔同....
個個口味唔同
係我呢d老野先唔o岩玩
我都係為左隻gundam先想買
Red steel
Call of Duty
Medal of Honor
Wii sport
近日一家四口一齊打bowling
mhp2 好耐同D FD 屠左好耐龍 好過引
#cry# 小仙女 #cry#
紅蟹跑得快還是青蟹跑得快......
原帖由 hktathmss 於 2007-5-7 00:32 發表
mhp2 好耐同D FD 屠左好耐龍 好過引
我唔鐘意玩呢D game #whistle#
買左就唔放係我既宗旨(玩唔玩都好):D
原帖由 天下布武 於 2007-5-7 01:15 發表
me too
原帖由 Enzo 於 2007-5-6 09:15 PM 發表
NDSL同Wii既情況唔同,佢可以好易咁同人玩

Wii 既好處太難達到....起馬身在香港先
要4個player或以上先發揮到Wii既威力,都好難者

當然任何主機有四個人都已經好好玩
so, in this time , I love XBox 360 more

原帖由 天下布武 於 2007-5-7 01:15 發表
me2 ~~

所以我唔買 wii 住 ~~
原帖由 Error_404 於 2007-5-7 09:33 發表
so, in this time , I love XBox 360 more
360 d game 已經多到我玩唔晒 ~
玩埋 nds 已經冇咩時間剩

如果買埋 wii 我死得..