陣間去買wii啦

一陣去買 game應該只夠買wii sport
原帖由 Deltakit 於 2007-1-28 14:59 發表
一陣去買 game應該只夠買wii sport

不過玩完第日隻手好痛
但好好玩

3272-8121-6997-5262
買左啦 係到搞緊d setting既野 :D
玩左陣wii sport...發覺有d問題..
總覺得個Sensor bar接收唔太ok(冇野阻)
例如玩boxing時,出拳時成日感應唔到,特別係左右勾拳,好多時當我出直拳
係咪正常架   會唔會我個Sensor bar壞左..
原帖由 Deltakit 於 2007-1-29 14:35 發表
例如玩boxing時,出拳時成日感應唔到,特別係左右勾拳,好多時當我出直拳
係咪正常架   會唔會我個Sensor bar壞左.. ...
想問問,你屋企有無開聖誕樹或小燈泡?
原帖由 Deltakit 於 2007-1-29 14:35 發表
係咪正常架   會唔會我個Sensor bar壞左.. ...
勾拳係好難出的
正常
boxing係好難玩
跟sensor bar要保持一定距離

3272-8121-6997-5262