7月22日 又降價

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
#yup# #yup# #yup#  好 我既換新機既時間又近左dd~
屎忽鬼真係屎忽鬼
E6850 or Q6600
抵玩

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
到時可能再換Q6600
無 2140 份 ....
又係換機既時侯…
原帖由 觀星是答案 於 2007-5-15 04:51 PM 發表
無 2140 份 ....
咁減價 , 2140 仲點會有人買  
得返文書機先用

TXT係乜來架?
其實E6850除左外頻快D外,應該及唔上Q6600
原帖由 戇男 於 2007-5-20 02:04 發表
TXT係乜來架?
並加入全新Intel Trust Execution Technology,簡稱Intel TXT技術,配合新一代Microsoft Vista作業系統,提供更為完備的資料保安解決方案。
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
原帖由 電親個腦 於 2007-5-20 09:35 發表

並加入全新Intel Trust Execution Technology,簡稱Intel TXT技術,配合新一代Microsoft Vista作業系統,提供更為完備的資料保安解決方案。
跟住M$會發表聲明:
用戶請關閉TXT以确保vista穩定性
NX就係先例
太好~咁係北京返來就upgrade部舊電腦
買CPU+MB+Ram+Display+火牛

CPU:E6750
Ram:4GB
MB:???  大家有乜推介
Display:唔成日打機...最好七舊左右
原帖由 特警仔 於 2007-5-26 10:59 AM 發表
太好~咁係北京返來就upgrade部舊電腦
買CPU+MB+Ram+Display+火牛

CPU:E6750
Ram:4GB
MB:???  大家有乜推介
Display:唔成日打機...最好七舊左右
你用得e粒 U , 就應該至少買 P965 / P35....
所有起碼預 1k 左右 , 塊底板 #vamp#

原帖由 戇男 於 2007-5-20 02:04 發表
TXT係乜來架?
6850 係penryn 核心,同q6600 的conroe 核心有唔同ga
原帖由 Error_404 於 2007-5-26 14:03 發表

你用得e粒 U , 就應該至少買 P965 / P35....
所有起碼預 1k 左右 , 塊底板 #vamp#
依家主流係呢兩隻?

呢兩隻好似係for超頻咁!?
我唔駛超頻的喔...

原帖由 特警仔 於 2007-5-26 23:36 發表
依家主流係呢兩隻?

呢兩隻好似係for超頻咁!?
我唔駛超頻的喔...
講 function, 講技術, 講價錢
都係 965 / P35 最平均
8月返來再決定:D
咁display有乜推介??
勁少打機
原帖由 特警仔 於 2007-5-27 00:00 發表
8月返來再決定:D
咁display有乜推介??
勁少打機
ATI X300 / X1050
原帖由 觀星是答案 於 2007-5-26 23:55 發表

講 function, 講技術, 講價錢
都係 965 / P35 最平均
同規格p35 比p965 貴得多
如超,其實945 都可
駛唔駛襯依家ram仲咁平買定4條ddr2 667先?
原帖由 絕心 於 2007-5-27 01:26 發表
同規格p35 比p965 貴得多
如超,其實945 都可
同p965比... p35 主要都只係多左 ddr-3 support

原帖由 絕心 於 2007-5-26 16:00 發表
6850 係penryn 核心,同q6600 的conroe 核心有唔同ga
你個人睇法邊款會好d?#question#
原帖由 nissin 於 2007-5-27 01:01 PM 發表

同p965比... p35 主要都只係多左 ddr-3 support
同埋係 原生 1333 FSB , 唔似宜家 P965 靠 bios oc 上去

呢d係intel cpu#question#
原帖由 小蹴 於 2007-5-27 17:57 發表
呢d係intel cpu#question#
#yup#
今日出黃金睇過...P35 D板好貴
原帖由 戇男 於 2007-5-27 17:48 發表

你個人睇法邊款會好d?#question#
4核同2核比有D UNFAIR
以架構來說PENRYN 比CONROE 好,亦較涼快(STEPPING尸問題)
仲有如果SW 唔SUPPORT QUAD CORE,SAME SPEED 下DUAL CORE PERFORMANCE 更佳
原帖由 Error_404 於 2007-5-27 17:52 發表

同埋係 原生 1333 FSB , 唔似宜家 P965 靠 bios oc 上去
E個除了會影響RAM 除頻外,無咩明顯唔同D
岩岩係hkepc睇到呢塊野  好似幾好咁  又係細板  咁個新機箱都可以細少少:D
仲內置埋display,display錢都省返:D
部upgrade機用來做功課+睇網頁+睇HD片+BT+執相   行Windows Vista

如果咁砌  ok嗎?
Gigabyte GA-G33M-DS2R
4GB DDR2 667
E6750
再買多個320GB HD(取代用左4年既果兩個60GB HD) + 用返現有120GB+160GB
DVDRW同CDRW用返舊既
牛牛到時再睇

咁既config合我要求嗎??

Gigabyte GA-G33M-DS2R

原帖由 特警仔 於 2007-5-28 16:27 發表
岩岩係hkepc睇到呢塊野  好似幾好咁  又係細板  咁個新機箱都可以細少少:D
部upgrade機用來做功課+睇網頁+睇HD片+BT+執相   行Windows Vista

如果咁砌  ok嗎?
Gigabyte GA-G33M-D ...
onboard display 真痛苦
原帖由 特警仔 於 2007-5-28 16:27 發表

如果咁砌  ok嗎?
Gigabyte GA-G33M-D ...
g33 = g945+clear video