又係油冷

呢d工具唔係人人有  成間LAb咁

隻火牛@_@ 真的"魔"

3272-8121-6997-5262
唔係太明...果d係乜野油黎架
原帖由 戇男 於 17/5/2007 23:56 發表
唔係太明...果d係乜野油黎架
non conduction oil
I dunno how to say, but...... i just want to say I love you~
原帖由 Enzo 於 2007-5-18 00:53 發表
non conduction oil
....咁有乜特性?#question#

照番上面段片,要清潔果陣咪好麻煩?
原帖由 戇男 於 2007-5-18 01:03 AM 發表

用幾十支 PCB Cleaner #vamp#

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
原帖由 戇男 於 18/5/2007 01:03 發表

PCB CLEANER可能得
ON9的人又邊可以用常理去想
起馬我唔會做D咁O既野
I dunno how to say, but...... i just want to say I love you~
原帖由 Enzo 於 2007-5-18 01:09 發表

PCB CLEANER可能得
ON9的人又邊可以用常理去想
起馬我唔會做D咁O既野
其實 tomshardware 都做過呢樣野…

而且你有冇諗過…
咁做可能仲乾淨過氣冷?
打氣 , 咪會打左d 水氣入油缸內 , 咁入面有少少水份 咪

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
應該加多個 冷排 , 幫d油散熱

原帖由 閒魂 於 18/5/2007 01:13 發表

其實 tomshardware 都做過呢樣野…

而且你有冇諗過…
咁做可能仲乾淨過氣冷?
初初我都係睇TOMS先
問題係幾多人HANDLE到尼種做法
亦唔覺得咁樣係"方便"
只係一台比魚江仲要煩O既油江
電腦係用黎做野,要STABLE,唔係花臣