漢科開倉

http://www.hornington.com

漢科電腦公司於本月 19、20 號舉行清倉大減價,屆時將有多款著名電腦硬件以低至二折起特價發售,包括:

a.. Asus 華碩主機板、顯示卡、筆記本電腦、無線路由器、無線配接咭、光碟燒錄機
        b.. Buffalo 無線路由器、無線配接卡、網絡儲存(NAS)、外置儲存產品
        c.. Corsair 記憶體
        d.. Antec 電源供應器及機箱
        e.. Cooler Master 機箱及散熱器
        f.. Synology 網絡儲存(NAS)
        g.. QNAP 網絡儲存(NAS)
      日期:2007 年 5 月 19 - 20 日(星期六、日)

時間:15:00 - 19:00(星期六)& 10:30 - 18:00(星期日)

地點:觀塘鴻圖道 31 號鴻貿中心 2 樓(漢科電腦客戶服務中心)

有關產品優惠詳細將於 5 月 15 日漢科電腦公司網站公佈!!!
全部都唔抵買...唔駛去

3點....
星期六我係KT放 1點bo....唔多 match 時間天

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
貴過係ssp買
原帖由 Error_404 於 2007-5-18 01:28 發表
3點....
星期六我係KT放 1點bo....唔多 match 時間天
食個 lunch,o係 apm 行兩個圈,差唔多咖喇 ~~

gogogo
原帖由 Gut穿富浪 於 2007-5-18 11:17 發表

食個 lunch,o係 apm 行兩個圈,差唔多咖喇 ~~

gogogo
如果貴過街買
點解仲要浪費青春 ?
原帖由 觀星是答案 於 2007-5-18 11:32 發表

如果貴過街買
點解仲要浪費青春 ?
因為 ~~~~~~~~~~~ 都唔係我去,我叫咸錯去之嘛 ~~
原帖由 Gut穿富浪 於 2007-5-18 02:27 PM 發表

因為 ~~~~~~~~~~~ 都唔係我去,我叫咸錯去之嘛 ~~
我唔去 , 明天要 OT , 屌 !
#xxx#

Wii Code : 0677 9526 4888 4073