我都買左 8800GTS 640 MB 了

昨天買左 inno3D 8800GTS 640 MB 換掉我的舊 7900GS 了

玩 test drive unlimited 順左及可以在 HDR 下開 FSAA  了
之前又話唔好

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
原帖由 Error_404 於 2007-5-22 15:16 發表
之前又話唔好
葡萄是酸、臭同爛,當你無得食果時
原帖由 Error_404 於 2007-5-22 15:16 發表
之前又話唔好
中價卡個性價比不太行 (指 8500/8600 系列)... 128 bit video ram.... 仲要是 256 MB RAM, 同 7900GS 沒分別

320 MB 版本 8800GTS 又只是加了 少少

640 MB 剛好過 512 MB RAM 的顯示卡....比較抵
原帖由 darkangel 於 2007-5-22 03:29 PM 發表

中價卡個性價比不太行 (指 8500/8600 系列)... 128 bit video ram.... 仲要是 256 MB RAM, 同 7900GS 沒分別

320 MB 版本 8800GTS 又只是加了 少少

640 MB 剛好過 512 MB RAM 的顯示卡....比較抵 ...
早半年前就要買啦

只係貴左 $600 左右 , 就用早半年

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
原帖由 絕心 於 2007-5-22 03:24 PM 發表
對呀

張舊卡係咪要放 ?

沒打算要放....留來當後備 display 用
原帖由 darkangel 於 2007-5-22 15:49 發表
沒打算要放....留來當後備 display 用
送俾我啦
原帖由 絕心 於 2007-5-22 15:24 發表
原帖由 darkangel 於 2007-5-22 15:07 發表
昨天買左 inno3D 8800GTS 640 MB 換掉我的舊 7900GS 了

玩 test drive unlimited 順左及可以在 HDR 下開 FSAA  了
你未換卡之前架車會唔會行行下前面無路...落水 #question#

回復 #13 nissin 的帖子

不會啊, 7900GS 沒問題, 分別是不能開反鋸齒及沒那麼順而已